Duitse vaardigheden clinch LeasePlan deal voor CSC

Wagenpark finance en management groep LeasePlan Australië heeft een driejarig contract ter waarde van $ 15.000.000 met CSC, waarbij de IT-dienstverlener zal zorgen applicatiebeheer en ondersteunende diensten voor LeasePlan SAP customer relationship management leasing systeem ondertekend.

CSC is van plan om de prestaties van het systeem te stabiliseren en de uitrol van een shared services-model tot 30 wereldwijde dochterondernemingen.

Hoewel CSC geen Australische human resources met ervaring in de leasing toepassing hebben, het was in staat om een ​​deskundige van de Duitse activiteiten de bron te vliegen naar beneden en werken met LeasePlan voor zes maanden, terwijl CSC neemt de ondersteuning en management services. De deskundige zal beschikbaar zijn in de toekomst als dat nodig is.

LeasePlan Australië managing director, Spiro Haralambopoulos, zei dat dit was een deal clincher geweest.

“CSC werd geselecteerd na een grondige evaluatie proces. CSC unique selling point was de differentiatie ze in staat waren om gebruik te maken via CSC’s wereldwijde SAP Finance Lease Centre of Excellence gebaseerd uit Duitsland”, zei hij in een verklaring.

LeasePlan heeft bijna 400 medewerkers en beheert ongeveer 90.000 voertuigen, een groot aantal voor de Commonwealth regering, die het gebruikt als preferred fleet management partner.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf