Grote timing: SCS lanceert nieuwe dochteronderneming

SINGAPORE – Een nieuw e-business solutions provider, Mach30 werd gelanceerd in Singapore gisteren. Het bedrijf, een spin-off van SCS’s (Singapore Computer Systems) e-commerce divisie.

Terwijl in SCS, het apparaat $ 7.200.000 inkomsten van vorig jaar gegenereerd S.

Denk je dat het nu een goed moment om de e-business arena in te voeren? JA

SCS zelf heeft een marktkapitalisatie van S $ 350.000.000 met een omzet topping S $ 447.500.000 vorig jaar, het genereren; S $ 26.600.000 van vóór belastingen.

Volgens Mach30 CEO, Fong Khai Yin, is er geen beter moment dan nu te wagen in de e-business arena.

Mach30 werd opgericht om het gehele e-business opportunity aan te pakken “, aldus Fong,” en we zagen dat, de crash in feite creëert kans.

Fong van mening dat de e-business crash deep-pocket venture capital fondsen en roekeloos IT-uitgaven is beëindigd.

Meer en meer is, zal e-business investeringen in de regio Azië-Pacific uit de buurt van de dure, inflexibele draaien; oplossingen van grote Amerikaanse leveranciers en op zoek gaan naar goedkopere en snellere manier van het installeren van e-business; oplossingen.

Een groot deel van de dot-com lijden omdat ze kocht grote stukken van de software van de VS kost miljoenen, dollar, en ineens wordt de dot-com tijdperk gegaan, “zei Fong,” nu moeten ze beginnen met het maken van geld; en als ze de berekening doen, ze beseffen dat ze niet kunnen overleven.

We denken dat we gaan naar de first mover door de omvorming van dit alles, en we gaan de hele veranderen, de vergelijking, zodat niet alleen krijg je waarde, maar aangepast aan uw behoeften, “Fong toegevoegd.

Mach30 vertrouwt op componenten gebaseerde architectuur om zijn e-business oplossingen te implementeren. Het bedrijf is van mening dat, een dergelijke aanpak sterk implementatietijd verkort en maken de oplossingen in hoge mate aanpasbaar.

Haar diensten kunnen worden gehouden voor een proef-run op S $ 10 000 per maand. Conversie naar licenties kost tussen de S $ 20; 000 tot een miljoen dollar per jaar, afhankelijk van de eisen en afspraken.

Het bedrijf heeft al een aantal portals onder de riem, met inbegrip van tx123.com, icx123.com, OmixAsia.com, NecxAsia.com; Aucsat.com en CarAuc.com.

Mach30 van plan om zijn bedrijf exponentieel uit te breiden door te vertrouwen op de investeringen samenwerkingsverbanden en overnames.

partners, in feite, dat was een van de redenen waarom het bedrijf werd afgesplitst-in staat te stellen de flexibiliteit om investeringen aan te trekken geweest.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Het is een initiële investering van S $ 4.000.000 van SCS ontvangen om te beginnen, en is op de afsluitende ronde van de besprekingen, met beleggers die zal mogelijk net een andere S $ 15 miljoen euro.

Volgens Fong, de sterkste troef dat de start-up heeft te kapitaliseren op is zijn band aan haar moedermaatschappij.

SCS is in 10 landen, als zodanig, we hebben de verkoop kracht die we kunnen inzetten in die landen om ons te duwen, producten uit, “merkte Fong.” We hebben al klanten in China, Thailand, Brunei en Maleisië.

SCS is ook een deel van de Singapore Technology Group, een nog grotere zakelijke entiteit in de lokale scene.

Zelfs voordat Mach30 out werd uitgerold als een bedrijf, heeft het al gekalkt een orderboek van S $ 10 miljoen, terwijl, nog steeds met SCS.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten