Heroku intro’s nieuwe developer tools voor het bouwen van de klant cloud apps

Heroku is de uitrol van een hoop nieuwe tools die ontworpen zijn voor ontwikkelaars bouwen van applicaties van de klant in de cloud.

De dienst is gebaseerd op Salesforce Force.com-platform en op het oppervlak ziet eruit alsof het concurreert met Okta op vele fronten.

Dubbed Heroku DX, wordt de nieuwe reeks van diensten bestaat uit metrics, database analyse en management functies van een verenigd dashboard met als doel het versnellen van de ontwikkeling en implementatie.

Bijvoorbeeld, de bondig-naam Heroku Button stelt ontwikkelaars in staat om code uit de Cloud Platform-as-a-Service in te zetten met een enkele klik.

De Salesforce.com-filiaal omvatte ook geoptimaliseerd functies voor het bouwen van applicaties te draaien op de top van de Heroku Postgres-database, zinspeelde op het voeden van meer apps die bestemd zijn voor het schalen op de lange termijn.

Verder zijn de banden tussen Heroku en haar moedermaatschappij aangescherpt door middel van een link naar Journey Builder voor Apps dan op de ExactTarget Marketing Cloud.

De combinatie zou kunnen ontwikkelaars op te bouwen en leveren van op maat gemaakte ervaringen voor hun respectievelijke klanten van mobiele apps.

De nieuwe Heroku DX functies zijn direct beschikbaar met prijsstelling op basis van bronnen en gebruik.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie