iOS 9.1: een broodnodige prestaties en stabiliteit-update

Gisteren heb ik ranted over hoe iOS 9 bugs me gek moesten rijden en hoe ze hadden een negatief effect op mijn productiviteit. Dan, een paar uur later bracht Apple iOS 9.1, en het verschil dat dit op mijn iPhone heeft gehad is als dag en nacht.

In de regel, ik wacht een paar dagen voor een oordeel over een nieuwe release, want het duurt een paar dagen tot een nieuw OS te nemen rond het blok een paar keer om een ​​idee te krijgen hoe de dingen anders te krijgen. Dat gezegd hebbende, het verschil dat het laden van iOS 9.1 op mijn hardware heeft gemaakt betekent dat ik ben blij om een ​​aantal inleidende opmerkingen maken.

Ten eerste, de update iOS 9.1 rolt dan 150 nieuwe emojis, waarvan er één de “middle-finger” (aka “het wegknippen van de vogel”) emoji, dus ik natuurlijk de update onmiddellijk geïnstalleerd, omdat ik kan zien dit steeds mijn meest -used functie in deze nieuwe release.

Maar iOS 9.1 is meer dan alleen nieuwe emojis, het is ook een vrij belangrijke bug-en security-fix bundel, swatting 49 beveiligingsproblemen en een hele reeks van usability en de problemen met de prestaties. En prestatieverbeteringen zeer merkbaar. Hier zijn enkele van de bugs die ik eerder gemeld dat ik vind dat nu vast

Het is nog te vroeg om commentaar te geven op het leven verbeteringen batterij – ik altijd vinden dat het duurt een paar op te laden / ontladen om dat te settelen – en als voor de Wi-Fi-problemen, nou ja, dat lijkt nog steeds schilferig te zijn, maar het afhandelen van een probleem slaat fielding meerdere.

Voor mij is iOS 9.1 voelt als wat iOS 9 had moeten zijn. Immers, Apple had een publieke beta die moet hebben geschud uit de grotere bugs (in theorie althans). Maar software bèta’s hebben meer over het genereren van hype en minder over het schudden van de bugs uit materiaal voor de release geworden. Ook was de timing van de release van iOS 9 vrij vastgesteld bij evenementen – met name de lancering van de nieuwe iPhone – dus onvermijdelijk wordt het een geval van “het schip het nu en later repareren.”

En wetende dat is waarschijnlijk een goede reden om het stof af te wikkelen voor het downloaden van updates op apparaten, vooral als u een beroep doen op deze apparaten te laten.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Onmisbare accessoires voor de iPhone (ga …; ZIE volle galerie; 1-5 van 9; NEXT; VORIGE

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

Slechte touchscreen responsiviteit; Trage gebruikersinterface; Trage oriëntatie controle bij het draaien handset van portret naar landscape of omgekeerd; Crashing apps; Trage app lanceren; Trage keyboard; Search reageert traag

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven

Een video tour van mijn favoriete gereedschappen voor het bouwen en repareren van pc’s en elektronische apparaten; OS X 10.11 El Capitan: Bugs, bugs, en nog veel meer bugs; Surface Pro 4 en Surface Boek menens is, maar geen grote bedreiging voor Apple; Hoe Windows uitschakelen 10 Start menu advertenties; iPhone 6s geplaagd door mystery shutdown bug; Windows 10 installer zou kunnen worden op je PC of je het nu wilt of niet

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport