IT workflowprocessen kruising bedrijf boundries

Jonathan Temple, CEO van FrontRange, zegt dat de IT-service management software en processen kunnen en moeten worden buiten het gebruikt. Het is zijn mening dat organisaties die deze technologie toe te passen op een creatieve manier vaak meer succes en een betere klantenservice. Hij stelt dat deze worden genoemd “enterprise service management.”

Vooruitstrevende bedrijven, Temple opmerkt, zijn die IT verantwoordelijk voor de verbetering van de algehele efficiëntie, terwijl ook het houden van de lijn of de kosten te verlagen. Het maakt gebruik van benaderingen die capture incidenten en daarna volgen processen totdat de problemen zijn opgelost en op hun plaats te zetten. Hij is van mening dat dezelfde aanpak moet worden toegepast op andere afdelingen, zoals human resources, zodat ze kunnen eveneens ter verantwoording worden geroepen.

Flexibiliteit, legt hij uit, is de sleutel tot succes. Bedrijven moeten in staat zijn om te stromen aan te passen voor elk ander proces. De rapportage van de ene afdeling heeft zowel nuttig zijn om deze dienst te zijn en in staat zijn tot zo te worden opgerold dat hogere niveaus van het management zorgvuldig te kunnen bekijken wat het gehele bedrijf aan het doen is. Temple beschrijft dit als het creëren van processen die organisaties in staat te stellen meter de zakelijke waarde ontvangen van alle afdelingen.

Ik wees erop dat alleen het bijhouden van dingen en waardoor managers om personeel hekelen voor het niet bereiken van doelen is niet handig als de statistieken worden bijgehouden werden niet goed gebruikt. Dit zou eigenlijk slecht voor het bedrijfsleven. Zo werkte ik voor een organisatie waarvan de HR-afdeling bijgehouden zowel de kosten en de notulen van draadloze gebruik telefoon en publiceerde een rapport van de “slechte” mensen die het gebruik van teveel draadloze service. Omdat ze gebruikt die statistiek op zichzelf, hebben ze niet zien dat het toegenomen draadloze telefoon gebruik vertaald in hogere omzet, betere klanttevredenheid, of lagere totale kosten. De mensen op die “slechte” lijst had bedacht dat het meer kosteneffectief om klanten bellen in plaats van vliegen om ze te zien in persoon wanneer die aanpak de problemen van klanten zou oplossen.

Zou uw organisatie profiteren van het gebruik van software die incidenten en de workflow gebruikt om ze op te lossen zou kunnen volgen?

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Holding afdelingen verantwoording

Flexibiliteit is een kritische factor

Het gebruik van de verkeerde statistieken kan leiden tot het falen