Judge vertelt Oracle, Google Android octrooiconclusies voorafgaand referenties techniek te verfijnen

Een US District Judge vertelde Oracle om zijn patent claims op Android beperken tot een “triable nummer.” Afzonderlijk, Oracle gedagvaard Apache.

Bij een bestelling 3 mei, US District Rechter William Alsup schreef

Momenteel zijn er 132 claims van zeven patenten beweerd in deze actie, en er zijn honderden referenties stand der techniek in het spel voor invaliditeit verdedigingen. Dit is te veel.

Alsup, die probeert om een ‚Äč‚Äčtijdschema voor de proef momenteel gepland voor oktober schetsen, zei dat er zou moeten zijn slechts drie claims en acht eerdere referenties techniek geplaatst voor de jury. Hij voegde toe

De volgende schema zal ervoor zorgen dat alleen een triable aantal van deze items – drie vorderingen en acht eerdere referenties kunst – voor de jury in oktober worden geplaatst, alle anderen te verlaten …

Oracle zal geef alles van haar huidige inbreuk vorderingen tegen Google op basis van de 129 beweerde vorderingen die niet zal worden berecht. Oracle mag geen inbreuk die vorderingen in een volgende actie te vernieuwen, behalve met betrekking tot nieuwe producten.

De rechter zei ook dat de eerste reducties van beide kanten moeten worden afgerond tegen het einde van mei.

Een tweede argument cut — tot 20 beweerde claims en 60 voorafgaande referenties techniek — moet volledig zijn tegen het einde van augustus. De uiteindelijke bezuinigingen zal worden afgerond naar aanleiding van een kort geding orde. Het kort geding hoorzitting zal dalen oktober 13. De proef is ingesteld om te beginnen op 31 oktober, maar Alsup opgemerkt dat een uitstel zin kon maken na de nieuwe onderzoeken.

Oracle zegt dat Google direct gekopieerd Java-code: Hier is de lijn per lijn vergelijking; Google: We hebben geen inbreuk maken op Java, Oracle’s roken code werd opgetuigd

Los daarvan moet Oracle’s dagvaarding van Apache interessant zijn. Apache heeft tot 13 mei om materialen voor de proef te produceren.

: Oracle vs Google op Java: Android rechtszaken kan beginnen op te stapelen

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer