Location-Based Apps – niet alleen voor Aansluiten Anymore

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Het lezen van de artikelen over Foursquare, Gowalla en Facebook ‘Places’, u misschien de indruk krijgen dat de location-aware apps zijn alleen voor het helpen van 20-iets stedelingen ontmoeten en stuurman. In feite, zoals analist Seth Grimes opgemerkt in een recent Intelligent Enterprise artikel, location-based services kunnen meer potentie in de minder glamoureuze gebied van hard-core enterprise technologie.

Een daarvan is de opkomende gebied van mobiele Customer Relationship Management (mCRM). Dit is niet over het brengen van SAP CRM of Salesforce.com naar de smartphone. Beide zijn gedaan. Integendeel, mCRM is over het verstrekken van diensten die bedrijven in staat stellen om de consument op de markt via hun mobiele telefoons.

Het archetypische voorbeeld is s het beëindigen van een coupon via SMS naar een shopper die wandelingen in de buurt van een winkel in het winkelcentrum (een discreeter versie van wat Minority Report voor ogen). Dit vereist zowel analytics op de back-end naar klantprofielen, evenals mobiele diensten leveren mogelijkheden te analyseren – iets Sybase gebeurt er met beide bezitten.

Een ander voorbeeld is de mobiele Business Intelligence (BI). Zoals met mobiele CRM, moeten we de definitie van mobiele BI, die tot nu toe heeft gebruikt om analytics dashboards draait op iPhones en tablets label uit te breiden. Denk aan producten uit Roambi, Qlikview, of meer recent, MicroStrategy.

In plaats daarvan kan BI werken met geolocatie apps om interne processen te versnellen of te schakelen winstgevende-cross selling mogelijkheden. Een paar voorbeelden beleefdheid van Grimes

Grimes bescheiden noemt deze scenario’s “hum drum, vandaag nodig heeft, hetzelfde maar beter-spul in plaats van iets echt nieuw … Ik verwacht dat dingen echt nieuw te voorschijn kwam uit mobile computing, in BI en andere enterprise applicaties, net zoals ze in de domein van de consument. ”

Hij heeft gelijk. Neem SAP BusinessObjects, die vele augmented reality scenario’s die afhankelijk zijn van locatie-gebaseerde applicaties en server-gebaseerde BI voorziet. Bijvoorbeeld, het helpen van een fabriek voorman, met behulp van zijn mobiele apparaat geolocatie-mogelijkheden, om gedetailleerde onderhoudshistorie informatie van de tandwielen en onderdelen in zijn fabriek te krijgen. Of help een autofabrikant informatie verstrekken aan managers van de lokale autodealers. Of maken een consumptiegoederen bedrijf om informatie en locatie van hun automaten volgen. Of help een manager snel vergelijkt de omzet tussen twee verschillende gebieden van een winkel. Enz.

Ons zusterbedrijf ligt dicht bij het vrijgeven van een gratis prototype van een iPad / iPhone app die nauw zal samenwerken met SAP BusinessObjects Explorer-technologie en de BI onDemand website om dit niveau van augmented reality te bieden. Ik zal proberen om u te laten weten zodra ik horen wanneer het beschikbaar is. Ik ben van plan om het zelf te downloaden.

——-

Wat enterprise applicaties kun je je voorstellen als gevolg van het huwelijk van BI met location-aware mobiele apparaten?

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september