Microsoft en Yahoo sparren met de Amerikaanse regering [regering IT Week]

de website wereldwijd team biedt wereldwijde 24/7 technologie nieuws en analyse. In aanvulling op mijn eigen dekking analyse hier in de kolom van de website van de regering en op de website van de doe-het-IT, elke week zal ik u een selectie van de beste overheid gerelateerde berichten geplaatst door onze onverschrokken verslaggevers en analisten te brengen. Hier zijn enkele van de meest interessante van de afgelopen week.

Hoogste verhalen deze week

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Chinese DC leveranciers om te groeien op anti-Amerikaanse sentiment: Gartner, Gartner heeft voorspeld dat de komende vier jaar zal de datacenter markt dramatische veranderingen, met inbegrip van Chinese leveranciers hun marktaandeel te vergroten met 2 procent ten koste van de westerse bedrijven te zien.

Dropbox heeft 268 gov’t aanvragen dit jaar, geen voor zakelijke gebruikers; Eerder slechts een jaarlijkse actualisering, Dropbox is nu van plan om de transparantie rapporten geven twee keer per jaar.

Yahoo zegt US gov’t bedreigd $ 250K in de dagelijkse boetes meer dan gegevens verzoeken in 2008; Maar Yahoo kwam niet tot scoren een all-out overwinning is dat “delen van de documenten moeten verzegeld blijven en geclassificeerd tot op de dag, onbekende zelfs aan ons team.

Microsoft weigert te overhandigen buitenlandse gegevens, gehouden in minachting van de rechtbank; Hoewel de overeenkomst met de Amerikaanse regering niet de technologie reus land in de problemen voor nu, kan het nog steeds geconfronteerd met gevolgen.

Treasury risk manager springt van Microsoft Access naar Azure cloud, Nieuw-Zeeland Treasury’s Debt Management Office is een risico-management bureau, maar voor de komende jaren heeft gebaseerd op een riskante IT-omgeving.

Dotcom, Greenwald, Assange en Snowden richten Nieuw-Zeeland; Glenn Greenwald zegt dat hij de afgelopen maanden gewerkt aan een verhaal dat de rol van de kleinste partner de Vijf Ogen netwerk zal onthullen besteed.

mengsel van technologie NBN Co’s niet in steen gebeiteld: Morrow; NBN Co zal niet worden gedwongen om een ​​percentage van de vezels te gebruiken om de knoop of fiber to the gebouw, alleen maar omdat dat was wat de strategische evaluatie zei, volgens CEO Bill Morrow.

NBN Co vreest fiber sluizen te openen op TPG beslissing; NBN Co CEO Bill Morrow heeft gezegd dat moet TPG de uitrol van glasvezelnetwerken, samen met Telstra en Optus in concurrentie met de NBN, zou het de business model voor het bedrijf te ondermijnen.

ACCC zal niet stoppen met TPG fiber-to-the-kelder NBN bedreiging; Australische competitie waakhond zal niet voorkomen telecommunicatiebedrijf TPG uit de uitrol van glasvezel naar de kelder in grootstedelijke gebieden die rechtstreeks in concurrentie met NBN Co.

AFP beginnen aan internationale stages in cybercrime strijd; De Australische federale politie is aan het begin van een aantal strategische posities binnen de internationale misdaadbestrijdende agentschappen, in een poging om de strijd tegen cybercriminaliteit te offshore, volgens het hoofd van de Cyber ​​Crime Operations Glen McEwan.

Australische tv-zenders aangemoedigd om over te schakelen naar MPEG-4; Australian Communications minister Malcolm Turnbull heeft gezegd dat de overgang naar de MPEG-4 video compressie standaard voor de omroep zal vrijmaken van spectrum voor nieuwe toepassingen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Andere dekking overheid rond de website