Microsoft maakt bèta’s van nieuwe Docker orkestratie hulpmiddelen beschikbaar

Microsoft en Docker zijn ter beschikking stellen beta releases van twee nieuwe Docker orkestratie tools beschikbaar op Azure en Hyper-V.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Bètaversies van Docker Machine en Docker Swarm zijn beschikbaar op Azure en Docker Machine is beschikbaar in de Hyper-V. Microsoft ook is toegewijd aan het ondersteunen van Docker Compose op Azure op enig moment in de toekomst, functionarissen van het bedrijf zei op 26 februari.

Microsoft is niet het enige bedrijf dat testversies van deze Docker hulpmiddelen beschikbaar. AWS, Google, IBM, Joyent, Mesosfeer en VMware ook werken met Docker beschikbaar de eerste downloadbare versies van deze tools beschikbaar om hun klanten te maken.

Docker is een open source-engine die de implementatie van toepassingen automatiseert. Docker containers gebruikt in plaats van virtuele machines om meerdere toepassingen kunnen in een keer worden uitgevoerd op dezelfde server. Samen met Microsoft, Amazon, Google, Rackspace en Linux-leveranciers zoals Canonical en Red Hat zijn allemaal inzetten voor de ondersteuning van Docker.

Met Microsoft gooien van zijn gewicht achter Docker containers, de man die het project gestart, Docker CTO Solomon Hykes, omschrijft de boodschap achter de Windows verhuizing.

Microsoft maakte het zijn eerste Docker voor Ubuntu Linux beschikbaar Azure eerder dit jaar.

Zoals mijn collega de website Toby Wolpe legt, Docker Machine maakt elke host, of een laptop, server, VM of externe cloud bijvoorbeeld aan Docker apps draaien. Docker Swarm is een clustering dienst die grote aantallen servers kan veranderen in een enkele machine, het creëren van een resource pool voor gedistribueerde apps. En Docker Compose, is ontworpen om het proces van het bouwen van een complexe gedistribueerde app van een aantal containers glad.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie