Microsoft rolt Exchange Server 2016

nieuwste release van Microsoft Exchange Server, Exchange Server 2016, begint uit te rollen naar klanten, vandaag, 1 oktober beginnen.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Microsoft maakte een openbaar voorproefje van Exchange 2016 beschikbaar voor testers in juli. Vandaag de dag, Microsoft is het maken van de laatste stukjes ter beschikking van haar volume licentiehouders, de ambtenaren gezegd, evenals het vrijgeven van een 180-dagen evaluatie versie van de volledige product beschikbaar voor iedereen om te downloaden.

De nieuwe Exchange bevat een aantal functies die al deel uitmaken van Exchange Online en Office 365 zijn, en het is een evolutionaire upgrade naar Exchange Server 2013. Data Loss Prevention, beheerd beschikbaarheid, automatische herstel van de opslag fouten en een verbeterde webgebaseerde Exchange admin center maken allemaal deel uit van de nieuwste release.

Als onderdeel van Exchange Server 2016, Microsoft maakte ook een aantal updates voor Outlook op het web (de webversie van de Outlook-client) als onderdeel van de nieuwe release, met het doel om de verschillende versies van Outlook meer op elkaar lijken. Exchange 2016 gebruikers krijgen Sweep, Pin, Undo

Kunt u al uw productiviteit op kantoor, e-mail en samenwerking in de cloud doen? Onderzochten we de laatste kleine-business suites van Google en Microsoft om uit te vinden.

Microsoft is ook touting verbeterde zoekfunctie en vereenvoudigde het delen van documenten als nieuwe top features.

Exchange 2016 zal dezelfde service ritme volgen zoals Exchange 2013, met een cumulatieve Updates (CUS) ongeveer vrijgegeven om de drie maanden dat de bug fixes, product verfijningen bevatten en nieuwe investeringen, gekozen uit Office 365 “, zei ambtenaren in een blogpost kondigen beschikbaarheid van het product. “De CU zal zijn uitgerust met voorzieningen zoals zoeken indexering van passieve dat we extra verfijning en validatie besloten nodig vóór aankomst op locatie. De eerste CU komt in het eerste kwartaal van 2016.

De Exchange Server 2016 product gids is hier. De documentatie product is op TechNet.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september