Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Microsoft werkt aan een nieuwe toevoeging aan de Skype-productfamilie, die bekend staat als Skype Teams.

Lezen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, mobiliteit; Braziliaanse overheid zou Waze te verbieden; productiviteit; Microsoft uitstelt sunsetting Sunrise Calendar’s

MSPowerUser.com, die voor het eerst het bestaan ​​van Skype Teams gemeld, noemt het Microsoft’s “directe Slack concurrent”, onder vermelding van “mensen die bekend zijn met de materie”.

Microsoft wordt gekletst te hebben overwogen het kopen van Slack eerder dit jaar voor maar liefst $ 8000000000. Naar verluidt, Microsoft-oprichter Bill Gates en huidige CEO Satya Nadella waren niet in het voordeel van de deal, omdat ze geloofden Skype was Microsoft’s weg voorwaarts in de messaging gerichte samenwerking ruimte.

Een 2 september Microsoft vacature dat het bestaan ​​van Skype Teams vermeldt niet veel licht werpen op precies wat deze nieuwe groep / product zal ter tafel te brengen.

Nee, Chromebooks kan nog niet lopen Skype native. Een Google-tool om Android-apps te verpakken voor Chrome OS, echter, is een handige oplossing voor Skype op uw Chromebook.

Skype Teams is de toekomst van de samenwerking en messaging, “zei de terbeschikkingstelling, die geen Slack of andere functies van de komende Skype Teams aanbod vermeldt.” Dit is een invloedrijke rol in een invloedrijk team, en u zult worden verwacht om te werken over de gehele engineering team als nodig is om succesvol te zijn, “de Skype Teams vacature gezegd.

Ik vroeg Microsoft ambtenaren voor commentaar op Skype Teams en voor meer informatie over hoe en wanneer het Microsoft zal helpen tegen Slack. Een woordvoerder mits de volgende verklaring

Ik moet toegeven dat ik ben in de war in, waar Yammer zit in dit alles. Microsoft kocht enterprise social-networking vendor Yammer in 2012. Microsoft heeft belandde overheveling veel van de technologie Yammer voor opname in andere producten, en het is moeilijk om de rest van het levend te houden door te heroriënteren het op teamsamenwerking. Onlangs heeft Microsoft voegde de beloofde Office 365 groepen ondersteunen Yammer.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Microsoft uitstelt sunsetting Sunrise Calendar’s