Nest, Samsung, ARM team voor discussie mesh netwerkstandaard

Samsung, Google-eigendom Nest, ARM, Freescale Semiconductor, Silicon Labs, Big Ass Fans en Yale Veiligheid hebben de stichtende leden van de draad Groep uitgegroeid tot een organisatie opgericht om de goedkeuring van haar nieuwe low-power duwen, IPv6-gebruik van netwerken protocol, Draad.

Opvallend bij de bestaande low-power personal area networks, Draad zei in een verklaring dat de momenteel beschikbare protocollen lijden aan een gebrek van de IPv6-functionaliteit, gebrek interoperabiliteit, hebben high-power eisen, of gebruik maken van een netwerk architectuur die een single point of failure creëert .

Bestaande draadloze netwerken benaderingen lang geïntroduceerd voordat het internet der dingen terrein gewonnen “, zegt Vint Cerf, vice president en chief Internet evangelist bij Google, en adviseur van de Thread Group.” De discussie protocol neemt bestaande technologieën en combineert het beste delen van elk een betere manier om producten in het huis aan te sluiten bieden.

Draad beweert dat meer dan 250 apparaten in het netwerk zal worden ondersteund met een protocol, en dat elke 802.15.4 draadloze-compatibele apparaten alleen behoefte aan een software-update om draad te gebruiken. Nest gebruikt al een versie van Draad in haar producten.

Wervend zijn energiebesparende vermogen, Draad zei dat het mogelijk zou zijn voor “sleepy nodes” om te werken voor de komende jaren op een enkele AA batterij.

Het internet van de dingen is slated om, uitgegroeid tot een $ 7100000000000 markt in 2020, volgens een recent rapport van IDC.

In 2013, het wereldwijde internet van de dingen markt bedroeg ongeveer $ 1900000000000, zo blijkt uit cijfers van IDC, met ongeveer 90 procent van alle ivd-apparaten geïnstalleerd in ‘s werelds ontwikkelde regio’s.

Volgens de studie, IDC voorspelt dat de wereldwijde markt ivd $ 7100000000000 zou getroffen door 2020, als mensen rond het woord – en in het bijzonder in de ontwikkelde landen – het ontwikkelen van een affiniteit voor full-time connectiviteit.

Eerder dit jaar, Google overgenomen Nest, voor US $ 3200000000, terwijl Apple zijn gemaakt, te verplaatsen naar de smart home, bij de recente Worldwide Developers Conference toen zij de HomeKit netwerkprotocol aangekondigd.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia