O2 storing raakt twee miljoen klanten

Een grote storing heeft O2 klanten verlaten met problemen bij het gebruik van gegevens en gesprekken voeren.

Maar liefst twee miljoen mensen – een op de 10 van het netwerk 22,4 miljoen klanten – zijn gedacht te zijn getroffen, omdat het netwerk begon problemen ondervindt zo vroeg 10:27 op vrijdag.

Klanten meenam naar social media sites zoals Twitter om te klagen over het gebrek aan service.

Sarah Milne tweeted: “@ O2 Ik heb absoluut niets geen signaal, geen 3G en net piept als iemand probeert te bellen Enig idee wanneer het zal worden vastgesteld..? ‘

Volgens het netwerk moeten punten worden opgelost voordat te lang. “Ongeveer 10 procent van onze klanten hebben intermitterende dienst bij het maken van gesprekken of het gebruik van gegevens sinds de lunch vandaag de dag ervaren. Sommige klanten zullen al hadden hun dienst hersteld en we zullen een volledige oplossing hebben vanmiddag. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft die veroorzaakt klanten “, O2 zei in een verklaring.

O2 leed een storing in juli dat, duizenden van zijn gebruikers in het hele land getroffen, waardoor ze zonder toegang tot spraak, data of tekst diensten voor meer dan een dag. De; operator later aangeboden compensatie, want de verstoring, waardoor contract klanten 10 procent korting op hun factuur september – gelijk aan gratis dienst drie dagen ‘.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice