Microsoft lanceert publieke testversie van Microsoft Onedrive for Business for Mac

Mac-gebruikers eindelijk kunnen testen Microsoft Onedrive for Business, Microsoft’s opslag en synchronisatie cloud service.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Microsoft ter beschikking gesteld van de eerste publieke testversie van Microsoft Onedrive for Business for Mac op 28 januari Microsoft execs had zei vorig jaar te verwachten Microsoft Onedrive for Business for Mac voor het einde van het kalenderjaar 2014, maar het nooit gekomen.

Microsoft is in het midden van de eenmaking van de Microsoft Onedrive consument en Microsoft Onedrive for Business sync motoren. eerder deze maand de twee diensten hebben weinig met elkaar gemeen op dit moment anders dan de Microsoft Onedrive name.Microsoft ambtenaren gezegd dat een nieuwe unified sync engine (intern bekend als “OneSync”) het vermogen in staat zal stellen om gedeelde mappen te synchroniseren, zoals Dropbox doet, en selectief te synchroniseren op alle platformen.

De Microsoft Onedrive for Business client voor Mac-gebruikers in staat stelt om toegang te krijgen en nemen hun Microsoft Onedrive voor zakelijke bestanden offline. Gebruikers kunnen beheren en synchroniseren van bestanden via de Mac Finder ervaring, volgens Microsoft blog post.

De preview van de Microsoft Onedrive for Business voor Mac-client is beschikbaar voor dowload van het Microsoft Download Center.

In andere Microsoft Onedrive nieuws, Microsoft uitgerold ook een update voor de Microsoft Onedrive voor iOS app die bij elkaar brengt de gebruikers persoonlijke en zakelijke Microsoft Onedrive rekeningen van een enkele app (de manier waarop Microsoft al wel op Android en Windows Phone). De bijgewerkte iOS Microsoft Onedrive app (versie 5.0) is te downloaden via de Apple App Store.

Microsoft ambtenaren kondigde ook een aantal nieuwe Microsoft Onedrive foto-beheer verbeteringen voor Microsoft Onedrive voor Windows, Microsoft Onedrive voor Android en Microsoft Onedrive voor iOS op 28 januari, als goed. Microsoft Onedrive voor iOS is het krijgen van deze verbeteringen voor het eerst, met ingang van vandaag, met de eerder genoemde 5.0 Microsoft Onedrive voor iOS release.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie