Birthday Party 20 Linux: LinuxCon

Is het echt twintig jaar? Ja, ja, het is al twintig jaar sinds Linus Torvalds kondigde aan dat hij werkte aan “een (gratis) besturingssysteem voor 386 (486) AT klonen (gewoon een hobby, zal niet groot en professioneel worden als GNU).” Twintig jaar van Linux later, The Linux Foundation, de non-profit organisatie die zich inzet voor het versnellen van de groei van Linux, heeft het programma aangekondigd voor dit jaar LinuxCon Noord-Amerika vindt plaats in Vancouver, voor Christus 17-19 augustus 2011.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Volgens de Stichting, zal LinuxCon Noord-Amerika de officiële viering van de 20ste verjaardag van Linux te hosten. Torvalds, zelf, die zelden gaat uit naar shows meer, zal aanwezig zijn en zullen deelnemen aan een interview-stijl keynote, waarin hij de technische vooruitgang en uitdagingen in verband met de Linux kernel met kernel ontwikkelaar en beheerder Greg Kroah-Hartman zullen bespreken.

De conventie zal ook een “20 Years of Linux” panel dat onder Linux en open source armaturen Jon “maddog” Hall, Free en Open Source Software (FOSS) veteraan en pleitbezorger, en Eben Moglen, het Software Freedom Law Center oprichter . The Linux Foundation directeur Jim Zemlin zal de exclusieve panel matigen.

Ook bevestigd voor het definitieve programma is een keynote van Dr. Irving Wladawsky-Berger, voorzitter emeritus van de IBM Academy of Technology and Visiting Professor of Engineering Systems aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Terwijl bij IBM, Dr. Wladawsky-Berger was grotendeels verantwoordelijk voor de vroege betrokkenheid van IBM om Linux.

Extra LinuxCon keynote sprekers zullen onder meer Jim Whitehurst, ‘s CEO, Marten Mickos, Eucalyptus Systems’ Red Hat CEO, en Technical Architect Ubuntu ‘s Allison Randal.

Er zal ook een 20e verjaardag van Linux partij en dans –yes zijn, kan pinguïns dansen – met een brandende jaren ’20 thema. De winnaars van dit jaar de Linux Foundation Video en t-shirt prijsvragen zal ook te zien zijn op de show.

Op een meer serieuze noot, zullen er meerdere on-site Linux opleidingsmogelijkheden voor LinuxCon aanwezigen zijn. Er zullen ook meerdere sessies op Linux en open-source gerelateerde technologieën. Ik zal ook spreken op de show op een paneel over Linux rapportage.

Pre-registrationi voor LinuxCon is $ 500 tot en met 8 juli en $ 600 daarna. Student registratie is $ 100. LinuxCon heeft ook uitverkocht, dus als je van plan bent op het bijwonen Ik beveel pre-registreren.

 verhalen

Gallery: Linux ontwerpt t-shirt contest

De Linux Foundation t-shirt van de concurrentie

Nieuwe naam, zelfde Linux

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september