Het maximaliseren van de prestaties van uw onderneming voor zakelijke cloud

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Cloud computing wordt steeds alomtegenwoordig binnen IT-afdelingen, en de inspanningen om; rijden grotere adoptie; van cloud-technologie is het leveren, verhoogde efficiëntie, en, kostenbesparingen, voor de onderneming. Met zo veel aandacht besteed aan de voordelen van automatisering en schaalbaarheid door; wolk orkestratie, het is heel makkelijk om een ​​aantal basisinfrastructuur principes die een negatieve invloed kunnen hebben op de prestaties van uw cloud over het hoofd. Of het nu de implementatie van een private of hybride cloud-architectuur, is het belangrijk om te begrijpen en te voorkomen dat de gemeenschappelijke valkuilen van cloud ontwerp met het oog op de prestaties van uw onderneming voor zakelijke cloud optimaliseren.

Het netwerk is een fundamenteel kanaal om gegevens in, buiten en tussen wolken. Het is het belangrijkste mechanisme dat de gebruikers verbindt met de cloud. Cloud-toepassingen met een hoge bandbreedte of low-latency eisen zullen slecht presteren zonder dat de juiste netwerkinfrastructuur. De combinatie van geavanceerde, software-defined netwerken; principes met Intels 10 Gigabit Ethernet-Unified Networking-oplossingen zullen niet alleen eenvoudiger uw cloud-netwerken, maar ook de hoge prestaties die nodig zijn te leveren aan de eisen van cloud-gebaseerde application delivery modellen ondersteunen.

Cloud-gebaseerde opslag, oplossingen gebouwd met OpenStack; hebben ontvangen veel aandacht onlangs. -Software-defined storage belooft een revolutie in de traditionele enterprise storage model door verenigende beheer en controle. Als een essentieel onderdeel van elke cloud-omgeving, is het belangrijk om de juiste storage hardware te kiezen, omdat knelpunten veroorzaakt door langzame disk transfers serieuze prestaties gevolgen hebben voor uw systeem kan hebben. Intel’s reeks van enterprise-grade SSD biedt een kosteneffectieve manier om de overdracht knelpunten en turbo-charge uw cloud storage prestaties te elimineren.

Een algemeen gehouden wolk misvatting stelt dat applicaties die draaien op traditionele niet-gevirtualiseerde platforms efficiënt kunnen worden verplaatst naar de cloud zonder noemenswaardige re-architectuur. Hoewel het mogelijk is om applicaties te migreren met minimale aanpassingen, deze aanpak gaat voorbij aan potentiële cloud-gebaseerde optimalisaties zoals service ontkoppeling en elastisch provisioning. Scheiding van de datalaag van de applicatielaag is een prominente patroon in cloud-architectuur die de fine-tuning van de toewijzing van infrastructuur middelen mogelijk maakt. Optimaliseren applicatie componenten voor de cloud zal resulteren in snellere prestaties en een verlaging van de exploitatiekosten.

Er is weinig twijfel dat cloud computing significant voordeel kunnen bieden aan het bedrijfsleven. Bedrijven zoals Red Hat hebben cloud-technologie toegankelijk en betaalbaar, en het bouwen van een private of hybride cloud met Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform is nog nooit zo eenvoudig geweest. Architecting toepassingen om te profiteren van cloud design patterns en het gebruik van high-performance Intel netwerk- en storage-infrastructuur te nemen zal optimalisaties leveren waardoor uw cloud om zijn volledige potentieel te realiseren.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip