Hier is hoe je je iPhone of iPad klaar voor iOS 9.3 te krijgen

Apple zal naar verwachting de release van iOS 9.3 op het evenement volgende week, wat betekent dat u een paar dagen de tijd om uw hardware klaar voor de upgrade aan te kondigen.

Hier is wat je moet doen om ervoor te zorgen dat alles soepel te laten verlopen voor u.

First things first – u zult iOS 9.3 te krijgen?

Hier kunt u een overzicht van de apparaten die worden ondersteund door iOS 9.3

Om te weten welk apparaat je hebt, gebruik deze pagina om het model nummer dat u kunt vinden op de achterkant van het apparaat of onder Instellingen> Algemeen> Info> Model ontcijferen.

Voordat je iets belangrijk te doen, zoals het upgraden van uw apparaat moet u ervoor zorgen dat u een back-up voor het geval de dingen niet soepel gaan. U kunt of een back-up van uw gegevens naar iCloud, of als je niet genoeg ruimte hebt kun je de old-school weg te nemen en sluit uw iPhone of iPad naar een PC en doe de backup via iTunes.

Details over hoe een back-up uit te voeren kan hier worden gevonden. Als u wilt een versleutelde back-up te doen, kan u informatie over hoe dat te doen hier te vinden.

De kans is groot dat uw iPhone of iPad een hoop afval in de maanden en jaren heeft opgebouwd, dus wat beter moment om zich te ontdoen van het dan nu. Terwijl iOS 9.x versies niet zo veel vrije ruimte nodig om te installeren als eerdere releases, het wegwerken van apps die u niet meer gebruikt – of misschien nog nooit gebruikt – is zeer verstandig.

Apple neemt iPad Pro uit nieuwsgierigheid op ‘ja ik wil een’ met een 9,7-inch versie;? Kan Apple prod klanten om twee iPhones te kopen; iPhone SE begint bij $ 399, unlocked, Hoe kunt u uw iPhone of iPad klaar voor iOS 9.3 te krijgen, Entry -Niveau Apple Watch nu $ 299, Liam deconstrueert, hergebruikt, recycleert apparaten; CareKit: de bouw van persoonlijke gezondheid apps; Gallery: Launch dag hoogtepunten; iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Wat is het verschil?

Als u uw apps in een tijd niet hebt bijgewerkt, dan is dit een goed moment om dit te doen, omdat een groot deel van de apps zal zijn bijgewerkt ze compatibel zijn met iOS 9 te maken.

Zoek de App Store-app, tik erop en klik vervolgens op Update. Eenmaal daar kunt u aftrap van de update-proces.

Je iPhone vrijwel zeker is niet besmet met het AceDeceiver malware, Wat zal de iPhone 7 eruit? Waarschijnlijk niet veel anders dan de iPhone 6S; hoe een iOS of Android-smartphone (of tablet) om te zetten in een satelliet telefoon; De beste iPhone en iPad e-mail apps om uw productiviteit te verhogen; Vijf iPhone-batterij te besparen tips die echt werken (en vijf die nutteloos zijn)

Een ander ding dat je kunt doen is om uw foto’s te uploaden naar de cloud. Deze website heeft een uitstekend overzicht van een aantal van de gratis diensten die u kunt gebruiken voor dit.

Na de upgrade je nodig hebt om uw iCloud-wachtwoord in te voeren om verbinding meer kunnen maken om al uw gegevens en foto’s. Als u niet over deze bij de hand – vergeet niet, het hebben van het op het apparaat dat u een upgrade is niet zo handig – dan is dit misschien een goed moment om dat te doen.

Ook als je iTunes-back-up is gecodeerd, dan vergeet niet dat je dat wachtwoord nodig zult hebben als er iets mis gaat!

Niet upgraden totdat er een bevestigde jailbreak voor iOS 9.3.

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport

Krijg je iOS 9.3?

Back-up van uw gegevens

Als uw iPhone of iPad is van cruciaal belang voor uw dagelijks leven, wil je misschien om het een paar dagen te geven voordat u een upgrade te zien in het geval dat een show-stoppen bugs verschijnen.

Ik heb het uitvoeren van de publieke bèta’s al enige tijd en niet over om het even wat, maar je weet nooit wat er kan sluipen op het laatste moment.

Als u een IT-beheerder bent dan moet je bereid zijn voor mensen om het moment dat iOS 9.3 wordt losgelaten upgraden.

Terwijl de meeste apps en mobile device management software boete zou moeten werken, het is de moeite waard om een ​​beetje tijd om ervoor te zorgen. Als u over problemen, vergeet niet om de boodschap eruit te komen voor mensen om af te upgraden zo snel mogelijk te houden, en zeker voor iOS 9.3 wordt vrijgegeven.

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

Voorjaar schoon uw apparaat

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven

Update uw apps

Zet uw foto’s in de cloud

21 maart Apple event

Ken uw wachtwoorden

jailbreak-gebruikers

Je zou willen wachten

Maak je klaar, IT-beheerders