Juniper Networks verbetert DDoS bescherming voor service providers

Juniper Networks is de upgrade van de DDoS-Secure beschermende laag met een speciale focus op routing en service provider infrastructuur.

DDoS-Secure is ontworpen om websites tegen overstromingen en applicatielaag distributed denial of service (DDoS) aanvallen te verdedigen.

DDoS-achtige aanvallen op de stijging in het afgelopen jaar, volgens een rapport van Arbor Networks in januari, zoals veel aanvallers hebben geleerd van andere pogingen.

High-profile DNS versterking aanvallen zijn aanvallers geleerd hoe om beter te worden in denial-of-service, maar organisaties grotendeels hebben hun les geleerd.

Enterprise DDoS-aanvallen versoepeld een beetje in het eerste kwartaal van 2014, maar waren nog steeds een stijging van 11 procent jaar-op-jaar, volgens, State of the Internet verslag Akamai’s in juni.

Nog steeds, een BT enquête een paar weken geleden; tegengegaan dat vier op de tien organisaties (41 procent) wereldwijd een DDoS-aanval in het afgelopen jaar, met meer dan drie kwart van hen (78 procent) hebben geleden doelwit twee keer of meer.

Een recente high-profile voorbeeld was populair aantekeningen dienst Evernote, die niet beschikbaar voor veel van zijn 100 miljoen gebruikers was, op 11 juni nadat ze door DDoS-aanval geslagen voor enkele uren.

Onnodig te zeggen dat de dreiging is voelbaar voor bedrijven van alle industrieën en maten.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Juniper’s nieuwste upgrade is opgezet om bedreigingen en handhaving management mogelijkheden te leveren aan routers, die in theorie het gehele netwerk zou veranderen in een mitigatie systeem. Concreet gaat het om meer integratie in de routing en service provider-infrastructuren met BGP Flowspec en GPRS Tunneling Protocol (GTP) protocollen.

De beoogde en gewenste resultaten zouden bestaan ​​uit stoppen grootschalige aanvallen in hun sporen dichter bij de rand van het netwerk, terwijl ook de mogelijkheid van langdurige (en dure) stilstandtijden verminderen.

Bijvoorbeeld, de nieuwe opname van een GTP pakket uitpakken vermogen betekent dat de DDoS-Secure platform moet in staat zijn om inside-out Command and Control (C & C) aanvallen uit toegang tot het netwerk van een mobiele service provider’s lokaliseren.

Dit soort malware vreet bandbreedte mobiele data, het aangaan flinke ladingen op zowel de eindgebruiker en de dienstverlener – die beide zou idealiter worden vermeden met deze extra laag van bescherming op zijn plaats.

Juniper Networks is gepland voor het tweede kwartaal de winst rapporteren na de afsluitende bel op dinsdag 22 juli.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer