KiwiRail tekent IBM voor NZ $ 3m

IBM heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met NZ bedrijven Certus Solutions en Cortell om KiwiRail voorzien van asset management en business analytics software en diensten als onderdeel van een NZ $ 3.000.000 samenwerking met de Nieuw-Zeelandse transportbedrijf.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

IBM Maximo asset management en Cognos business analytics software zal worden gebruikt om KiwiRail medewerkers te voorzien van informatie over de toestand van de 4000 kilometer spoor, signalering, bruggen en spoorwegen apparatuur in heel Nieuw-Zeeland.

KiwiRail’s onderhoudspersoneel zal de software gebruiken om informatie over de banenplannen, work-order tracking en service requests op het netwerk van de rail te bekijken.

Onze spoorwegnet moet worden bijgewerkt met 21e-eeuwse technologie om een ​​meer economisch levendige transportsysteem voor Nieuw-Zeeland te maken, “Rick van Barneveld, KiwiRail Network general manager zei in een verklaring.” Advanced Business Analytics zal proactief en nauwkeurig analyseren en rapporteren van zorgen netwerk activa in real time om ons te helpen onze middelen efficiënt te beheren.

“IBM’s software en diensten zal helpen bij het verbeteren van KiwiRail hoe het beheer van de activa die deel uitmaken van het spoorwegnet, om de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van het spoor te verbeteren,” IBM Nieuw-Zeeland general manager sales Phill Patton gezegd.

(Beeld Voorzijde pagina credit: New Zealand afbeelding kaart door Marcus Holland-Moritz, CC BY-SA 2.0)

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs