Microsoft duiten Public Preview van de nieuwe Azure Information Protection rechten-management service

Microsoft is van plan om wat tijd door een openbaar voorproefje van een nieuwe Azure Information Protection Service, die technologie omvat uit de Secure Islands overname te lanceren volgende maand.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Microsoft kocht Secure eilanden in november 2015 voor een geschatte prijs van ongeveer $ 77.500.000. Op dat moment, Microsoft functionarissen zeiden dat Microsoft van plan om Secure Islands ‘data indeling en etikettering technologie integreren in haar Azure Rights Management Service (RMS) om bedrijven te helpen voldoen aan de naleving en bescherming eisen van hun cloud, op locatie en mobiele data.

Vandaag, 22 juni, kondigde Microsoft de naam van de nieuwe gecombineerde dienst – Azure Information Protection – en de timing van de komende publieke preview. Microsoft is van plan om Azure Information Protection algemeen verkrijgbaar later dit kalenderjaar.

Het is nog niet voorbij voor Windows en apparaten. Maar de toekomst van Microsoft is in toenemende mate over de cloud en abonnementen, zoals de financiƫle en zakelijke prioriteiten te tonen.

Microsoft functionarissen zeiden dat de komst Azure Information Protection Service is een voorbeeld van Microsoft’s “identiteit driven benadering van beveiliging,” zoals het is haar Enterprise Mobility Suite.

De nieuwe dienst zal classificeren, label en gegevens te beschermen op het moment van de schepping of modificiation via beleid, volgens Microsoft blog post. Deze codes zal reizen met data, ongeacht waar (cloud of op locatie), of op wat voor soort mobiele apparaat het is opgeslagen. De nieuwe dienst zal ook het beheer van rechten mogelijkheden voor Office en andere “gewone” applicaties.

Microsoft ambtenaren nog niet te delen geen prijzen of de verpakking details over Azure Information Protection. Dat zal dichter bij de algemene beschikbaarheid van de nieuwe dienst gebeuren.

Today’s blogpost zegt

Op basis van die tekst, zou ik zeggen het lijkt erop dat Microsoft is van plan om Azure RMS te vervangen door Azure Information Protection, zodra de nieuwe dienst is over het algemeen beschikbaar is, maar een Microsoft woordvoerder zou niet bevestigen of dat het geval is.

Vorig jaar introduceerde Microsoft een Premium-versie van de RMS in haar Enterprise Mobility Suite op hetzelfde moment als het Uitgebreid Threat Analytics (technologie van haar Aorato overname) toegevoegd aan de bundel.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie