Microsoft het toevoegen van meer-leraar gerichte Office 365 Onderwijs updates

Microsoft is het toevoegen van meer nieuwe leraar gerichte functies voor Office 365 onderwijs op het gebied van klassenmanagement en samenwerking.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Op 20 juni, Microsoft ambtenaren onthulde een aantal van de extra app en service previews dat ze terug laten doorschemeren in april zou komen naar Office 365 als onderdeel van de back-to-school 2016/2017 kick-off.

van de website David Gewirtz verkent de offers die door Office 365 en deelt met u, na een jaar van gebruik, welke aspecten van de dienst bewezen waardevol te zijn en welke aspecten bleek ofwel vervelend of verbijsterend te zijn.

Features heeft vandaag onder andere ondersteuning voor meer professionele lealrning communities (PLC), evenals een breder publiek voorbeeld van PLC groepen. PLC groepen, net als andere Office 365 groepen, bieden toegang tot gedeelde gesprekken, bestanden, OneNote notebooks en kalenders. PLC Groepen ook direct te integreren met Microsoft Planner, Office 365 planning tool van Microsoft, die het bedrijf begonnen met de uitrol van eerder deze maand.

Microsoft ambtenaren worden ook docenten en studenten aan te moedigen om Microsoft’s hergebruikt Docs.com site te gebruiken om OneNote notebooks, documenten, werkboeken, slide decks delen, Sway presentaties en web content.

Voor degenen die liever hun inhoud privé in hun scholen en wijken te houden, is er een nieuwe organisatie Visibility functie komt naar Office 365 Onderwijs, waardoor enige mensen die zich aanmelden met een Office 365 werk of op school rekening van dezelfde organisatie om content te bekijken .

Bovendien, Microsoft voegt twee meer features om de app voor het maken van quizzen en enquêtes, Microsoft Forms. De nieuwe toevoegingen: Auto-indeling, waarin leraren prvents van de verplichting om add-ins te downloaden of uit te voeren oplossingen te doen sorteren, en real-time persoonlijke feedback.

Alle docenten hebben toegang tot deze nieuwe update previews via Office 365 Onderwijs, die gratis is voor docenten (en studenten) door te gaan naar office.com/teacher~~V. Om tenminste een deel van wat er op de roadmap Office 365 Onderwijs, bekijk dan dit gefilterde link.

Een interessant terzijde: Microsoft’s blogpost over June Office 365 Onderwijs updates van vandaag is kopte “Opvoeders, verhoging van samenwerking en professionele ontwikkeling met de nieuwe Office 365 Onderwijs updates.” De woorden “professionele ontwikkeling” krijgen een nieuwe betekenis na Microsoft’s aankoop laatste week van LinkedIn.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie