Microsoft vereenvoudigt private cloud-implementaties, licenties

Microsoft heeft bedrijven in de regio Azië-Pacific op zoek naar of in het midden van de inzet van private cloud meer stof tot nadenken met de onthulling van de System Center 2012 aanbieden, als het lijkt de complexiteit van het opzetten van een dergelijk systeem en het beheer van applicaties over te verminderen gegeven verschillende operationele omgevingen, een executive gewezen.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Antoine Aguado, senior director van de private cloud en server bij Microsoft Asia-Pacific, zei dat er toenemende complexiteit in het datacenter ruimte als IT-as-a-service steeds meer een realiteit, die een meer “app-centric” benadering vereist in het management.

Hij voegde eraan toe tijdens een telefonisch interview met de website Azië donderdag dat IT hoofden en CIO’s zijn niet langer alleen nodig om de planning infrastructuur, maar het gezicht “grote druk” om apps te leveren in een tijdig als goed. Als zodanig, zelfs als deze bedrijven te verplaatsen in de richting van een eigen of een hybride cloud-implementaties, gelooft hij dat System Center 2012 zal helpen om deze implementaties “sneller en zuiniger”.

“Bedrijven kunnen nu naadloos beheer van hun apps in verschillende operationele cloud-omgevingen, of het nu publieke, private of hybride,” zei Aguado.

Microsoft kondigde het aanbod op dinsdag en zei System Center 2012 integreert acht afzonderlijke componenten producten in één, het stroomlijnen van de installatie en het verminderen van de tijd die het duurt om te zetten van dagen tot uren. Het aantal productgroepen versies is ook vereenvoudigd, zodat klanten kunnen kiezen tussen de Standard en Datacenter edities op basis van hun virtualisatie-eisen.

The Datacenter editie, in het bijzonder, zorgt voor de bevoorrading van de onbegrensde virtuele machines zonder extra licentiekosten, Aguado gewezen. Dit licentiemodel is een erkenning dat de omvang van private cloud-projecten worden steeds groter, voegde hij eraan toe, en bedrijven mogen niet worden beperkt door de kosten kwesties moeten ze ervoor kiezen om opschaling van hun cloud-implementaties.

Ter vergelijking, rivaal VMware prijzen zijn virtualisatie-producten op basis van het aantal virtuele machines (VM’s) en de hoeveelheid virtueel geheugen voor elke VM, onder andere voorwaarden, voegde hij eraan toe.

System Center is nu beschikbaar in Release Candidate-versie, maar de commerciële release, met inbegrip van Azië-Pacific, zal naar verwachting in de markt te zijn medio 2012, de executive zei.

Ondervraagd over welke klant demografische Microsoft zal worden gericht in deze regio, Aguado merkte op dat er twee soorten klanten is bekeek. De eerste zal zijn organisaties die een lange geschiedenis in het gebruik van System Center-producten hebben gehad, en Microsoft zal nu in het werk te zetten bij het informeren van deze groep over de nieuwe functies en functies die beschikbaar zijn in de nieuwste versie.

De andere klantengroep zou bedrijven die alleen maar of op het punt om hun server consolidatie en virtualisatie projecten af ​​te maken. Het is belangrijk om hen te onderwijzen over de manier waarop private cloud deployment eindigt niet met virtualisatie, en de volgende stap zou zijn om de heterogene datacenter omgeving en de apps in het te beheren, legde hij uit.

Prive, hybride cloud impuls om te groeien; In een reactie op de aankondiging Redmond’s, Chris Morris, IDC Asia-Pacific associate vice president voor cloud-technologieën en diensten, zei System Center 2012 adressen enkele van de consistente kwesties die het onderzoeksbureau van CIO’s rond Azië had gehoord Vreedzaam.

“Bijvoorbeeld, vonden we dat private cloud-implementaties tot stilstand gekomen door middel van 2010 en 2011 als organisaties vonden de complexiteit van een private cloud implementatie was veel meer dan verwacht,” voegde hij toe in een verklaring.

Ook bijna elke organisatie die we ondervroegen in de hele regio erkent nu dat hun toekomstige IT-omgeving is een hybride cloud, met de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het beheer van de dienstverlening die woonachtig zijn met hen.

Met Microsoft’s aankondigingen op dinsdag op de verbeteringen en toevoegingen aan haar portfolio adressen private cloud beide zorgen en “vereenvoudigt” de licentievoorwaarden voor Microsoft-cloud-omgevingen, aldus Morris.

Neville Burdan, general manager van Microsoft Solution divisie van Dimension Data Asia-Pacific, het erover eens dat de nieuwe Redmond vergunningensysteem is nuttig voor bedrijven die op zoek naar grootschalige cloud datacenter projecten in te zetten. Hij zei dat in dezelfde telefoon interview met Aguado dat er sprake zal zijn “zeer aanzienlijke kostenbesparingen” voor bedrijven op de lange termijn, en met meer hardware mogelijkheden om op te starten.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september