Nieuwe PocketMac nut helpt RIM-to-iPhone switchers

Information Appliance Associates op dinsdag vrijgegeven BerryMover, een app kan Blackberry gegevensbestanden te brengen naar de iPhone.

BerryMover opent de Blackberry back-upbestand en kan agenda’s, contactpersonen, taken, notities, e-mails en SMS-berichten voor de iPhone te herstellen. Het bedrijf zei dat eigenaren kunnen “import zoveel back-up bestanden als je wilt.”

Ontwikkelaar en PocketMac mede-oprichter Tim Goggin vertelde me dat er een toenemende vraag naar deze Blackberry-to-iPhone migratie nut. Zijn bedrijf eerder gemaakte de Mac-Blackberry sync software.

We ontwikkelden de app omdat veel mensen weg gaan van de BlackBerry naar hun iPhone, “zei hij.” Over het algemeen denk ik dat het laat zien hoe serieus bedrijf neemt de iPhone dat zoveel mensen migreert van BlackBerry naar het.

Hij beschreef het ontwikkelingsproces zo stoer, in het bijzonder het verkrijgen van de iPhone om te werken met BlackBerry back-ups, voegde hij eraan toe.

De software kost $ 9,99.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren