Oracle landt NetSuite zoals Exadata klant

NetSuite zal een Oracle Exadata klant te worden, de twee bedrijven, die toevallig Larry Ellison tellen als grootaandeelhouder, gezegd.

De aankondiging zal worden geleverd op NetSuite’s SuiteWorld conferentie dinsdag via NetSuite CEO Zach Nelson en Oracle president Mark Hurd.

Ellison is eigenaar van 48,8 procent van NetSuite via een naamloze vennootschap die net werd opgericht om de aandelen van de on-demand ERP-provider te houden. De LLC wordt beheerd door een onafhankelijke derde partij.

Voor Oracle, de NetSuite deal geeft het meer munitie om te betogen dat het een wapenhandelaar aan cloud providers. Oracle-databases draaien Salesforce.com en NetSuite.

Daarnaast zal NetSuite Oracle een praatgraag klantreferentie voor zijn Exadata machines geven.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie