FeedHenry 3 voegt samenwerking en toegangscontrole voor gedistribueerde mobiele app-ontwikkelaars

Naar aanleiding van de; recente overname van FeedHenry; Red Hat kondigde vandaag nieuwe functionaliteit voor de FeedHenry 3 enterprise mobile app platform om gedistribueerde ontwikkelteams te werken aan meerdere mobiele app projecten met fijnkorrelig, rolgebaseerde toegangscontrole.

Teams en Samenwerking

FeedHenry 3 is een Node.js gebaseerde platform dat de ontwikkeling teams in staat stelt om native, HTML5 of hybride mobiele apps te maken via een end-to-end proces dat front-end UX design, app business logica en de toegang omvat tot enterprise back-end services .

Het platform ondersteunt flexibele implementatie-opties – cloud (IaaS en PaaS infrastructuur) of on-premises – en maakt een flexibele aanpak voor mobiele app ontwikkeling die grote aantrekkingskracht op bedrijven met een lange lijst van line-of-business applicaties die mobilisatie nodig heeft. Apps kunnen worden gebouwd snel met behulp van een drag-and-drop vorm bouwer, of via app templates.

Ten aanzien van de overname, Cathal McGloin, ex-CEO van FeedHenry en nu vice-president van mobiele platforms bij Red Hat, vertelde de website: “We passen in de omgeving van Red Hat, want we hebben de mobiele element, maar ze hebben alle andere bouwstenen, zoals de integratie middleware en de verbinding met de back-end – en het is open source en cloud helemaal, hetzij lokale, hybride of enige combinatie daarvan “.

Het integratieproces, hoewel slechts weken oud, is gegaan “heel goed”, aldus McGloin. “We hebben sprong in en verloofd met veel van de belangrijkste teams in de verschillende regio’s, en vond een opgehoopte vraag naar mobiel. Veel bedrijven hebben gevraagd voor mobiele van hun belangrijkste leverancier partners, maar heel weinig van de grote jongens hebben een oplossing te bieden op de markt, dus ik denk dat dat is waar we de meeste opwinding, “zei hij.

De nieuwe Teams en Collaboration functionaliteit in FeedHenry 3 bevat ondersteuning voor meerdere ontwikkelteams (zowel in-house en outsourced) gelijktijdig werken op mobiele apps, elk met hun eigen Git repositories; meerdere rollen – met inbegrip van app ontwerp, de front-end codering, back- end services ontwikkeling, analyse en administratie – tegelijkertijd werken aan de overkant van de projecten; fijnkorrelig controles toegang op elk niveau van de mobiele app-project (zorgen, bijvoorbeeld, zijn die gevoelig zijn back-end systemen geloofsbrieven geïsoleerd van derden of andere ontwikkelaar rollen) , het leveren van een betere beveiliging en compliance, en gecentraliseerde bedrijfsbreed inzicht in en controle over meerdere vaardigheden in meerdere mobiele app projecten.

Veel bedrijven hebben gevraagd voor mobiele van hun belangrijkste leverancier partners, maar heel weinig van de grote jongens hebben een oplossing te bieden op de markt, dus ik denk dat dat is waar we de meeste opwinding, -. Cathal McGloin, VP van mobiele platformen , Rode Hoed

Volgens Red Hat / FeedHenry, zullen deze verbeteringen behendigheid te bevorderen in elke fase van de ontwikkelingscyclus, waardoor mobiele apps op de markt worden gebracht sneller en efficiënter, terwijl waardoor het makkelijker wordt om te ontdekken en te hergebruiken kern app componenten en diensten.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

De granulariteit van de rolgebaseerde toegang in FeedHenry 3 is zeer fijn, zei McGloin: “We hebben de mogelijkheid om micro-teams gebaseerd op individuele platforms of diensten te creëren toegevoegde – als u wilt een set van ontwikkelaars toegang te geven tot een individueel API, bijvoorbeeld, kun je gewoon dat API bloot te leggen in plaats van alle van de back-end-systemen. ”

Wat betreft de positie van de nieuwe aanwinst Red Hat in de MEAP / MBaaS / MADP markt betreft, McGloin ziet helder water tussen model van de mobiele app ontwikkeling en de concurrentie FeedHenry’s. “We zien ons nog steeds als vooruit in bepaalde delen van de markt: de MBaaS verkopers zijn nog niet eens over de end-to-end levenscyclus, of hoe te helpen teams samen te werken, terwijl de traditionele MEAP verkopers proberen te zetten MBaaS systemen . Zeer weinig kijken naar dit vanuit het grotere plaatje zal de wedstrijd uiteindelijk naar ons kijken en zeggen:.? ‘Dat is een goed idee, zullen we er naartoe te gaan “ik weet zeker dat ze wil,” zei hij.

FeedHenry 3 Teams & Collaboration is een gratis uitbreiding voor de FeedHenry 3 mobiele applicatieplatform. Het is beschikbaar voor nieuwe klanten als onderdeel van de FeedHenry 3 platform van vandaag en zal aan bestaande klanten worden uitgerold op een gefaseerde basis, met fase start op maandag 1 december.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis