Lenovo om games service te starten in China

Lenovo Group is het toevoegen van een spelletjes dienst te compenseren dalende pc-verkopen en de afhankelijkheid van de ThinkPad notebooks te verminderen, evenals het bedrijf helpen inhalen Samsung smartphones in China.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Riep Lenovo Game World, zal de nieuwe dienst onder andere social networking features, software recensies en gameplay tips, Bloomberg maandag gemeld. Lenovo K900 IdeaPhone;; die draait op Android OS zal het populaire titels zoals Fruit Ninja voor mobiele apparaten, zoals te bieden.

Hoewel de Lenovo appstore meer dan 1 miljard downloads heeft vergaard sinds het in 2010 werd gelanceerd, is het bedrijf op zoek naar Spel Wereld om een ​​rand in China is de grootste markt voor mobiele telefoons te krijgen, in het verslag vermeld.

Samsung momenteel, heeft een Mandarijn-taal appstore in China, het aanbieden van gratis downloads, zoals WeChat Tencent en Rovio Entertainment Angry Birds Star Wars. De site verkoopt ook games zoals Where’s My Water en Temple Run: Brave voor 6,08 yuan (US $ 0,99) elk.

Lenovo ook al samen met Shenzhen iDreamsky Technology, een software-uitgever ondersteund door de investering arm van Lenovo’s ouder, Legend Holdings. IDreamsky heeft distributierechten in China om de populaire games zoals Temple Run 2, Fruit Ninja, en Jetpack Joyride.

Lenovo CEO Yang Yuanqing vorige maand zei dat het bedrijf van plan was om smartphone zendingen te verhogen met 72 procent tot 50 miljoen stuks dit jaar en beginnen met de verkoop van mobiele telefoons in de Verenigde Staten, volgens Bloomberg. Met meer dan 3 miljard US $ in contanten, zou de Chinese pc-maker, overwegen overnames, om te helpen bouwen haar smartphone en software bedrijven, voegde hij eraan toe. “Mobiele apparaten zijn niet alleen hardware,” zei Yang. “Er is een combinatie van hardware, software, applicaties en content. We zullen dat gebied verder te versterken.

Onderzoeksbureau Analysys zei ook dat in een rapport vorige maand de verkoop van mobiele games in China zou 55 procent stijgen tot 9,6 miljard yuan (US $ 1.560.000) dit jaar, merkte een apart verslag van China Daily.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis