Online verkopers brace voor nieuwe fiscale eisen

De nieuwe IRS meldingsplicht eigenlijk werd de wet in 2008, maar werd niet geïmplementeerd tot fiscale jaar 2011, die dit het eerste jaar waarin het van toepassing maakt.

Volgens de wet, zijn verschillende betalingsdiensten en transactieverwerkers nu verplicht om een ​​nieuwe Internal Revenue Service (IRS) 1099-K formulier te verstrekken aan elke verkopers met meer dan $ 20.000 in bruto-omzet en meer dan 200 transacties in één kalenderjaar.

Gezien het feit dat kleine bedrijven reeds verplicht om belasting te betalen over die inkomsten zoals bepaald door de IRS, de nieuwe wet is vooral een kwestie van goed voor kleine bedrijven die ook een kans voor boekhoudkundige en fiscale voorbereiding diensten zou kunnen zijn.

Californië gevestigde online boekhouden dienst Outrigh t is een van de bedrijven proberen om de behoeften van kleine bedrijven, met name eenmanszaken, die niet precies weet wat de nieuwe wet zal betekenen voor hun organisatie te voldoen.

Volgens Outright CEO Steven Aldrich, “Kleine bedrijven besteden elk moment na te denken over producten en klanten en velen zullen zich afvragen wat te doen met deze nieuwe vorm (IRS 1099-K) ze hebben net ontvangen van hun derde partij online payment provider. ”

Aldrich zegt op zijn minst, de nieuwe fiscale krachten small business “om voorzichtig te houden van hun elektronische handel inkomsten en uitgaven te houden, zodat ze niet over-rapport of onder-verslag uit over hun werkelijke inkomen.”

De nieuwe 1099-K formulieren moeten beginnen arriveren deze maand.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen