Kaminario brengt de vierde generatie van K2 flash storage-systemen

Kaminairo zojuist de vierde generatie van de K2 opslagserver. Elke versie heeft betere scale-out prestaties aangeboden en, op het moment, duwde de prestaties, schaalbaarheid en veerkracht van hybride en flash-only opslagsystemen. Deze keer, een all-flash-opslag versie van de K2 is vrijgegeven om het niveau van de doorvoer te verhogen en de latency te verlagen met behoud van de compatibiliteit met de andere systemen.

Wat Kaminario te zeggen heeft over de vierde generatie van K2

Consistent hoge prestaties:. 400 procent meer read / write bandbreedte dan de vorige versies met een constante lage latency (120 microseconde schrijft) en toonaangevende IOPS voor gemengde workloads; Lagere TCO: K2 biedt een 500 procent dichtheid stijging ten opzichte van vorige versies en is nu aangeboden op de helft van de prijs, de veiligheid en betrouwbaarheid. Niet-ontwrichtende upgrades, gegarandeerde prestaties in het kader van een storing met een minimale impact (meestal minder dan 10 procent), hot swappable SAS-schijven en patent is aangevraagd, hoge prestaties, ruimte-efficiënte snapshot-technologie consistente enterprise -klasse SLA’s;. Uitgebreide ondersteuning voor algemene doeleinden, server en desktop virtualisatie (VDI) omgevingen, zoals VMware VAAI, OpenStack cloud computing en REST API’s. Klant de keuze van iSCSI en Fibre Channel-verbindingen.

Today’s legacy storage-architecturen zijn 20 jaar oud. Verouderde draaiende schijf architecturen kan niet overweg met de huidige 100 procent opslag groei per jaar, zonder het rijden op kosten aanzienlijk. Bedrijven zijn vooral uitgedaagd, als bedrijfskritische applicatie workloads zullen naar verwachting 70 procent groeien in de komende vier jaar. Huidige scale-up en stapel-up SSD architecturen compromis latentie, bandbreedte, en consistentie in de prestaties voor de capaciteit. Alleen de K2 v4 kan lineair groeien capaciteit zonder dat de prestaties van bandbreedte, latentie of IOPS en, tegelijkertijd, geven de veerkracht die door ondernemingen.

Consistent hoge prestaties: 400 procent meer read / write bandbreedte dan de vorige versies met een constante lage latency (120 microseconde schrijft) en toonaangevende IOPS voor gemengde workloads.

Lagere TCO: K2 biedt een 500 procent dichtheid stijging ten opzichte van vorige versies en wordt nu aangeboden op de helft van de prijs.

Veiligheid en betrouwbaarheid: Non-ontwrichtende upgrades, gegarandeerde prestaties in het kader van een storing met een minimale impact (meestal minder dan 10 procent), hot swappable SAS-schijven en patent is aangevraagd, hoge prestaties, ruimte-efficiënte snapshot-technologie consistente enterprise-class SLA’s.

Uitgebreide ondersteuning voor algemene doeleinden, server en desktop virtualisatie (VDI) omgevingen, zoals VMware VAAI, OpenStack cloud computing en REST API’s. Klant de keuze van iSCSI en Fibre Channel-verbindingen.

Een van de belangrijkste elementen van de familie Kaminario K2 is de storage virtualisatie-software-technologie. De Kaminario Scale-out optreden Storage Architecture (speer) omhult opslag elementen in een zeer slimme en intelligente omgeving die een aantal dingen te opslag gebruik en de prestaties te verbeteren doet. Hier zijn een paar van de vele mogelijkheden van de software SPEAR

Parallel I / O-verwerking – I / O-aanvragen afkomstig van systemen en workloads worden efficiënt verdeeld over de K2 storage cluster. Alle leest en schrijft verspreid over meerdere nodes latency en respons verminderen terwijl tegelijkertijd waardoor zowel de snelheid van I / O-verwerking en doorvoer.

DATAPROTECT Self-Healing High Availability en Fast Data Protection – SPEER is bedoeld ter ondersteuning van de intelligente fail / over mogelijkheden van de K2 hardware. Deze technologie detecteert storingen, initieert het zelfgenezend proces en beheert de dynamische cluster herconfiguratie wanneer nodig.

Parallel I / O-verwerking – I / O-aanvragen afkomstig van systemen en workloads worden efficiënt verdeeld over de K2 storage cluster. Alle leest en schrijft zijn verspreid over meerdere opslag-nodes te latency en de reactie te verminderen, terwijl op hetzelfde moment het verhogen van zowel de snelheid van de I / O-verwerking en productie; DATAPROTECT Self-Healing High Availability en Fast Data Protection – SPEER is ontworpen om te ondersteunen. de intelligente fail / over mogelijkheden van de K2 hardware. Deze technologie detecteert storingen, initieert het zelfgenezend proces en beheert de dynamische cluster herconfiguratie wanneer dat nodig is; Flash Endurance – SPEER minimaliseert schrijft aan de Flash-media en maximaliseert Flash uithoudingsvermogen.. Het maakt gebruik van een hele systeem write cache die hotspots elimineert produceert en distribueert schrijft over alle Flash-media in het systeem, waardoor het behoud van de mondiale wear leveling.

Flash Endurance – SPEER minimaliseert schrijft aan de Flash-media en maximaliseert Flash uithoudingsvermogen. Het maakt gebruik van een hele systeem write cache die hotspots elimineert produceert en distribueert schrijft over alle Flash-media in het systeem, waardoor het behoud van de mondiale wear leveling.

SPEER is bedoeld om upgrades te vergemakkelijken. Updates kunnen worden gemaakt om de BIOS, firmware, en patches voor één van de Kaminario K2 onderdelen terwijl het systeem online is.

Kaminario ondersteunt ook een enkele management service op alle schappen elementen in een K2 opslagsysteem.

Today’s gevirtualiseerde workloads en gedistribueerd kan het opslagsysteem stam. Flash-gebaseerde opslag, zoals Kaminario’s K2, is de uitdaging van de veerkracht, I / O-prestaties, latency en doorvoer van deze workloads te leggen. Kaminario’s K2 familie van storage-systemen is het aanpakken van de eisen van de klant voor geruime tijd en heeft de grenzen van de schaalbaarheid en prestaties duwde met elke nieuwe generatie van producten.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

De Kaminario K2 v4 biedt een andere stap voorwaarts en verhoogt Kaminario’s vermogen om hoge niveaus van schaalbaarheid en prestaties te ondersteunen in gemengde workloads terwijl de begroting in het achterhoofd.

Kaminario echter geconfronteerd met een zeer concurrerende omgeving. Veel andere storage leveranciers met behulp van flash-opslag en storage virtualisatie-technologie om de zeer dezelfde eisen aan te pakken. Dell, EMC, HDS, IBM, NetApp, Sanboloic, en verscheidene anderen proberen te winnen ten opzichte van dezelfde klant accounts.

Kan Kaminiaro winnen tegen grotere en beter gefinancierde concurrenten? De technologie van het bedrijf is het aanbieden van kan winnen als potentiële klanten de tijd nemen om te evalueren wat het voor hen kan doen.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Kaminario SPEAR

snapshot analyse