Logi CREATE toetsenbord voor iPad Pro (hands on): Laptop kwaliteit

Apple maakte zijn eerste iPad-toetsenbord ooit voor de iPad Pro, en het ziet er naar een goede. De nieuwe Smart Connector elimineert de noodzaak om Bluetooth te gebruiken met keyboards, en dat betekent dat er geen opladen van de batterij voor hen. Logitech werkte nauw samen met Apple om de uitvoering van het nieuwe toetsenbord technologie in de Logi CREATE toetsenbord, en het werkt goed.

Apple 15 maart

Vijf functies van de volgende iPhone nodig (maar waarschijnlijk niet zal krijgen), Apple iPhone 5SE loslaten, iPad Air 3; Nieuwe iPhone trade-in programma genaamd ‘Trade Up met termijnen; Urban Armor Gear Trooper voor iPhone 6s Plus: Laat de portemonnee achteren overleven druppels; Smartphone groei zakt naar het niveau van 2008; Waar komt Apple gaan na de iPhone;? Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Apple bezit tot “1 januari 1970 ‘iPhone bricking bug

De CREATE is een toetsenbord geval dat de dure iPad Pro beschermt in transport en opent in een clamshell vorm voor het gebruik van de grote tablet zoals een laptop. Open het en zet de iPad Pro in een smalle sleuf die de drie Smart Connector knoppen en het toetsenbord is aangesloten op de lei.

De kijkhoek in deze sleuf is geoptimaliseerd voor het typen, en de iPad Pro kan ingesteld worden nagenoeg vlak voor het bekijken van video en het gebruik van de iPad zonder het toetsenbord. In deze secundaire positie van het toetsenbord is niet toegankelijk omdat er geen Smart Connector.

De iPad Pro snaps gemakkelijk in het deksel van de CREATE toetsenbord geval net als toetsenborden voor kleinere iPads. Het beschikt over Smart Cover-technologie, zodat de iPad Pro gaat aan en uit wanneer de zaak wordt geopend en gesloten. Er zijn twee handen om het deksel te openen en plaats deze in de sleuf voor het typen, door de omvang van de iPad Pro.

Het toetsenbord is zo goed als de meeste laptops. De CREATE toetsenbord heeft fysieke toetsen die een goede feedback geven wanneer ingedrukt. Het voordeel van de grotere iPad bij gebruik met een toetsenbord is dat deze full-size kan zijn, en dit is het geval bij de CREATE. Na het gebruik van het voor een korte tijd was ik zo snel op dit toetsenbord als ik kan op mijn laptop te typen. Het is heel goed voor het snel typen van zware volumes van de tekst.

De Logi CREATE Keyboard Case heeft twee welkom functies, waarvan de eerste verlichte toetsen. Ze zijn net zo helder als die op de MacBook en intelligent ontworpen. De achtergrondverlichting wordt uitgeschakeld, tenzij u actief aan het typen op de iPad Pro batterij te sparen. De tweede leuke feature van het Logi CREATE is het ontwerp van het toetsenbord, waarbij de toetsen onder het niveau van het gebied rond het toetsen gezonken heeft. Dit vormt een kleine polssteun in de voorkant van de sleutels die maakt het typen voor lange periodes erg comfortabel.

Zoals gezegd, de Smart Connector technologie heeft het toetsenbord direct op de iPad Pro. Er is geen batterij in de CREATE Keyboard dus geen herinnering op te laden voordat u reizen. Simpel gezegd de iPad Pro in de zaak en krijgt druk.

Logitech vertelde me dat het werkte nauw samen met Apple om goed te zorgen voor de technologie-functies, en dit is mijn ervaring met behulp van de CREATE toetsenbord geweest. Het elimineren van de Bluetooth-verbinding opzij heeft fysieke verbinding elimineert vertraging zoals gebruikelijk is bij Bluetooth toetsenborden. De CREATE wordt onmiddellijk erkend eenmaal aangesloten.

De Logi CREATE Keyboard Case is een kwaliteit accessoire dat de iPad Pro om optimaal te profiteren benut. Het voegt weinig volume en gewicht van de grote iPad, terwijl het veranderen in een laptop te vervangen. Ik heb geen van de Smart Keyboard van Apple om een ​​directe vergelijking te doen, maar de eerste reviews consequent vind de CREATE beter te zijn dan de Apple-model.

Laptop kwaliteit toetsenbord; achtergrondverlichting; Smart Connector technologie; Palmsteun

Pros

Cons

Recensent van de reiziger: 9.2 van de 10

Dat maakt de Logi CREATE Keyboard Case een betere waarde dan de Apple toetsenbord zoals bij $ 149,99 de CREATE is goedkoper dan de $ 169-toetsenbord van Apple.

Dure; Iets omvangrijk

Ja, ik krijg een iPad Pro met LTE, iPad Pro: Het is gewoon een grote iPad, iPad Pro: De hoge prijs van LTE

Zie gerelateerde

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië