Logitech lanceert Harmony API om smart home aansluitingen aansporen

Bewegende vol gas in de ‘connected home fawned op de Consumer Electronics Show van vorige week, heeft Logitech een nieuwe API debuteerde om meer slimme woonkamer en entertainment aansluitingen aansporen.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

Smart kledingstukken kunnen grotendeels worden beperkt tot sport voor het moment, maar technologie-enabled kleding zou wel eens op het punt om veel groter publiek buiten de fitness-industrie.

De API biedt ontwikkelaars rechtstreekse toegang Logitech Harmony, een platform bedoeld om persoonsgebonden slimme home entertainment en automatisering ervaringen mogelijk te maken via de digitale controle van de aangesloten verlichting, sloten, thermostaten, sensoren, tv’s en nog veel meer.

zoals het reageren op gewoon “Bekijk een film” – – naar een aangesloten TV, mediaspeler of sound systeem te activeren consumenten wellicht meer geïnteresseerd zijn om te horen dat deze API is beloofd om spraak, gebaar en motion controls mogelijk te maken.

Maar de macht banden van de API’s terug naar de Logitech Harmony-suite van draadloze producten, zoals digitale afstandsbedieningen, smart keyboards, en set-top boxen in plaats van de verdere verschuiving in de richting van het centraliseren van al deze commando’s op een smartphone of tablet.

Niettemin, Logitech zei dat het heeft al haar Harmony platform en API om meer dan 270.000 aangesloten apparaten gemaakt door de wil van Nest, Honeywell, Sonos en SmartThings, onder anderen ondersteunen bedraad.

Mark Spates, hoofd van de smart home platform voor Logitech Harmony, benadrukt in woensdag aankondiging dat entertainment de belangrijkste motor voor het aanwakkeren van de goedkeuring van de aangesloten thuis zal zijn.

“Door het openen van ons platform voor ontwikkelaars, geven we ontwikkelaars de mogelijkheid om volledige smart home ervaringen die de woonkamer bevatten, wetende dat hun entertainment component dezelfde vlekkeloze ervaring die consumenten gewend zijn van Harmony zal aanbieden te creëren”, vervolgde Spates .

De Harmony API is nu beschikbaar via Logitech’s online developer portal.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip