Firefox 6 ziet al hobbel in het verkeer

Samenvatting Firefox 6 net vorige week gelanceerd, en nieuw onderzoek toont nu al de nieuwste versie van de browser Mozilla’s goed voor een aanzienlijk deel van het verkeer.

Firefox 6 eerder deze maand officieel debuteerde, met een groot aantal nieuwe functies en beveiligingsoplossingen. Internetgebruikers moet al zijn massaal naar de nieuwste versie van de browser Mozilla’s in een snel tempo – althans volgens Chitika Insights (het onderzoek arm van online advertentienetwerk Chitika).

Na Chitika nam een ​​kijkje op alle Amerikaanse en Canadese verkeer tussen 16 en 22 augustus, de enquête bleek dat Firefox 6 ten minste 8 procent van het totale verkeer al heeft vergaard van browsers, en ongeveer 45 procent van alle Firefox-voortvloeiende verkeer.

(Credit: Chitika Insights)

Echter, niet al te enthousiast voor Firefox 6 nog net te krijgen, Chitika bleek dat de groei voor Firefox 6 is beginnen af ​​taps, waarschijnlijk te wijten aan het feit dat alle van de early adopters al hebt gedownload en begon het gebruik van Firefox 6. Deze betekent dat Mozilla heeft wat werk te doen, om andere Firefox-gebruikers en daarbuiten te krijgen om te springen op deze versie nu.

Interessant chitika vond ook dat Firefox 6 pieken gebruik tijdens de ochtend en aan het eind van de dag, maar heel vroege ochtenduren vaak tot Internet Explorer. Toch is dit fenomeen is alleen relevant voor Firefox 6, en niet de vorige edities van de software. Het is niet duidelijk wat Mozilla zou kunnen proberen te doen om make-up voor deze kloof – behalve misschien een soort van reclame-campagne gericht op nachtbrakers en nachtdienst werknemers te beginnen.

Via de website van US

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’