Het inhuren van coders wordt makkelijker met CodeBunk

CodeBunk werd opgericht om de manier waarop gesprekken worden gevoerd in de technologische industrie te veranderen. Bedrijven aan te trekken talent uit de hele wereld en het voeren van gesprekken op afstand moet essentieel geworden in het bijzonder voor talent dat specifieke behoeften hebben.

Om dit effect methoden die momenteel gebruikt door bedrijven zijn verouderd en niet het niet helpen, faciliteren van interviews, vooral voor software-ontwikkelaars. Dat is wat Yousuf Fauzan, oprichter ofCodeBunk en een software-ontwikkelaar, geleerd van zijn ervaring met het interviewen met verschillende bedrijven;. Tijdens een dergelijk gesprek, werd Yousuf verbaasd over het aantal verschillende instrumenten die nodig zijn om te bereiken wat leek een fundamentele taak. Zo gebeurde het dat hij hief dit punt met zijn interviewer, met wie hij uiteindelijk hebben we een lange discussie over de noodzaak van een betere oplossing. De motivatie om dit probleem leidde tot hem te besteden veel tijd en komen met deze startup te lossen;. Het feit dat CodeBunk werd geconceptualiseerd door iemand die zelf past bij de doelgroep is een belangrijke factor die bijdraagt ​​in het beroep CodeBunk sindsdien gehad de lancering, een paar maanden geleden.

CodeBunk is een alles-in-één pakket gericht op effectief faciliteren van een technische interview in het wervingsproces van een software-ontwikkelaar in te schakelen.

De huidige methoden meestal in dienst van bedrijven interviewen van kandidaten op afstand te betrekken handmatige oplossingen, waarbij drie afzonderlijke software-producten worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken

CodeBunk combineert de bovenstaande drie stappen in een robuuste en gebruiksvriendelijke tool. Het proces op CodeBunk is als volgt; De interviewer maakt een nieuwe “kooi”, dat is in feite een virtuele interview kamer, en en deelt het stapelbed met de kandidaat wordt geïnterviewd. Binnen de kooi de interviewer is voorzien van de functionaliteit van een video / audio oproep met de kandidaat starten.

De types kandidaat zijn / haar code in de nieuwe kooi en de interviewer kan direct de code als gevolg ingebouwd compiler CodeBunk, dat in staat is om 8 programmeertalen compileren en biedt smart inspringen en syntax kleuring.

Natuurlijk ook andere oplossingen zijn beschikbaar in de markt (Codassium, Coderpad, Collabedit) maar ze missen de mogelijkheid om code en / of de functionaliteit voor het opzetten van een compileren, video-oproep, met de kandidaten. Als gevolg daarvan, geen van hen de interviewer met een stand-alone oplossing voor technische interviews, dat is wat CodeBunk lijkt te komen;. CodeBunk werd opgericht als een oplossing voor online interviewen van software-ontwikkelaars in de tech industrie. Op basis van wat CodeBunk bereikt en de wijze waarop zij realiseert het, volgens de oprichter, Yousuf, is er een sterke zaak voor bedrijven om hun processen opnieuw inhuren.

Nogal wat bedrijven nog steeds vliegen kandidaten voor interviews, en de door CodeBunk ervaring is professioneel genoeg voor hen om te overwegen te doen via het internet, dus het opslaan van hen een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld. Voor bedrijven die al ver interviews, CodeBunk hen in staat stelt om de meervoudige onafhankelijke oplossingen te vervangen door een eenvoudig te gebruiken tool,. Omdat de kern functionaliteit is in wezen een tool waarmee het delen van een werkruimte via internet, CodeBunk werkt ook voor andere marktpartijen segmenten. Het vermogen om te schrijven en compileren code in een tool die ook zorgt voor de opmaak van de code, in combinatie met de mogelijkheid om uw werk met andere ontwikkelaars te delen maakt CodeBunk een nuttig instrument voor de samenwerking tussen ontwikkelaars;. Wat de studenten betreft, CodeBunk kan worden gezien als een eenvoudige compiler (in 8 talen) met de functionaliteit te communiceren met anderen. Dit opent de weg voor online begeleiding en het oplossen van problemen. “Ik denk dat dit heel relevant voor studenten van deze tijd, waar de diensten op het internet steeds meer worden vervangen statische desktop oplossingen”, aldus Yousuf;. CodeBunk heeft een actieve aanwezigheid op social media, met mensen op Facebook en Twitter echt mee naar het concept. De reactie van de gemeenschap van ontwikkelaars, uit zowel zowel experts en beginners, is veelbelovend, met het product dat momenteel elke dag aantrekken van meer dan 200 unieke gebruikers.

“We doen ons best in sync te blijven met hun verwachtingen, door constante interactie met hen, omdat we proberen om verder te achterhalen wat ze verwachten van een product als CodeBunk”, aldus Pradeep Susarla, de Lead Business Development bij Codebunk.

Volgens hem drie hoofdlijnen van CodeBunk als volgt worden omschreven

Vanaf nu hebben ze nog niet benaderd investeerders. De volgende stap voor hen als uitgedrukt door Yousuf is ervoor te zorgen dat we nemen de juiste aanpak om uit te reiken om meer mensen en krijgen het product over te brengen aan onze doelmarkten. Ontwikkelaars, tech bedrijven en studenten; “Een belangrijk punt om hier te maken is dat we zijn van plan om CodeBunk toegankelijk en nuttig om zoveel mogelijk mensen te zijn “, voegde hij eraan toe. Ze zijn van plan om hun prijsmodel binnenkort onthullen. en hopen om ervoor te zorgen dat bepaalde functies vrij zal blijven – in de eerste plaats die studenten ten goede komen, want het is zo veel over het dienen van de bredere samenleving als het gaat over het creëren van een succesvol bedrijf.

Nogal een interessante benadering moet ik zeggen. Zou graag zien hoe die vormen en of zij hun grip over het algemeen zou ontstaan;. Vanaf nu is de kern van CodeBunk is de ontwikkelaar Yousuf Fauzan, wie is een afgestudeerde van IIT Kharagpur. Pradeep Susarla, die ook afgestudeerd aan dezelfde instelling, zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijfsleven voor het opstarten. Volgens Pradeep beiden zijn sterke voorstanders van het leven het leven tot zijn recht.

“Dit is de drijvende kracht achter de manier waarop we werken, en we zouden graag denken dat deze houding leidt tot een levendige product. Wij geloven dat het van essentieel belang om niet te zien werk als ‘werk’, voor het werk om een ​​verrijkende en plezierige ervaring en om dit te bereiken we ons best doen om een ​​gezonde balans tussen werk en leven te handhaven. de meeste bedrijven lijken te verliezen het zicht van het belang van deze, “zei hij.

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, doelstellingen om technologie te vervangen achter Zip

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip