HP dienst is bedoeld om lagere kosten en risico’s door het aanpakken van zwakke plekken in het begin van cyclus ‘DevOps’

S eveiliging inbreuken en de kosten van de reparatie en het patchen van enterprise applicaties hangen als een wolk over elk bedrijf dat zaken doet vandaag. HP neemt direct gericht zijn op dat probleem vandaag met de release van een veiligheidsdienst die is gericht op kwetsbaarheden te voorkomen en om de veiligheid en betrouwbaarheid bakken in de vroegste stadia van de aanvraag design en architectuur.

Een deel van Secure Advantage HP’s, de Comprehensive Applications Threat Analysis (CATA) dienst prov Ides architectuur en ontwerp begeleiding naast aanbevelingen voor veiligheidscontroles en best practices. Door het aanpakken van en het elimineren van de toepassing kwetsbaarheden zo vroeg in de levenscyclus mogelijk, bedrijven staan ​​om ongelooflijke rendement op de investering (ROI) en drastisch lagere total cost of ownership (TCO) te krijgen over de “DevOps” -proces, aldus HP. [Disclosure: HP is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.]

Klanten zijn onder toenemende druk van bedreigingen die zwakheden beveiliging die ofwel werden gemist of onvoldoende tijdens de vroege fasen levenscyclus gericht te benutten “, aldus Chris Whitener, chief security strategist van Secure Advantage. Bleekwater voegde eraan toe dat hij gelooft dat HP is het eerste bedrijf op de markt te komen met een dergelijke dienst.

HP is met behulp van deze dienst intern al meer dan zes jaar en volgens Whitener, heeft gezien een rendement van 5- 20 keer op de kosten van de uitvoering. En dat, zegt hij, is gewoon op de dingen die kunnen worden gemeten. De service is vrijgekomen veel schema tijd voorheen doorgebracht in het zoeken naar en de vaststelling van de toepassing kwetsbaarheden.

twee problemen

M geen andere risico-analyse programma’s komen later in het ontwikkelingsproces, wat betekent dat ontwikkelaars vaak missen kwetsbaarheden in de vroegste stadia van het ontwerp. Dat brengt twee problemen, volgens John Diamant, HP’s Secure Product Development strateeg, de risico’s van de kwetsbaarheden en de kosten van het patchen van de software.

Door het aanpakken van deze kwetsbaarheden in het begin van het proces, “Diamant zei:” we zijn in staat om het risico te verminderen en te elimineren van de kosten van de reparatie.

De nieuwe dienst biedt twee speerpunten voor meer veiligheid

Terwijl het verlagen van de ontwikkeling van de kosten, met behulp van een veiligheidsdienst in het begin van de levenscyclus kan ook de dreiging van inbreuken op de beveiliging, die kunnen de kosten in de miljoenen dollars aan boetes en straffen, alsook de neerslag in een verlies van vertrouwen van de klant te verlagen.

Veiligheid en een goede ontwikkeling van toepassingen, natuurlijk, kom in het bijzonder aandacht als cloud computing en virtualisatie-modellen worden toegepast, en wanneer een aanvraag wordt naar verwachting dramatisch en dynamisch te schalen.

Hoewel HP is van plan om een ​​trainingsprogramma ergens te ontwikkelen in de toekomst, op dit moment, dit wordt aangeboden als een service met HP medewerkers die geschoold zijn in de processen en die zijn met behulp van het binnen HP al jaren. Voor meer informatie, ga naar http://h10134.www1.hp.com/services/applications-security-analysis/.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Een gap-analyse om toepassingen te onderzoeken en te identificeren vaak gemist technische beveiligingseisen opgelegd door wet- en regelgeving, of best practices.

Een bouwkundig bedreigingsanalyse, die veranderingen in applicatiearchitectuur identificeert het risico van latente veiligheidskenmerken defecten verminderen. Dit elimineert ook of verlaagt de kosten van security scans, penetratie testen, en andere kwetsbaarheid onderzoeken.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

HP creëert veiligheid referentiemodel beter te beheren enterprise informatie risico’s, veiligheid, eenvoud en controle gemakkelijk maken desktopvirtualisatie klaar voor enterprise opname; Mist ontruimt op de juiste voorzorgsmaatregelen voor het aanbrengen van meer enterprise data veilig in de wolken

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer