Just for Men? Hier is een $ 250 Android Tablet Just For Women

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Marketing theorie leert je dat als de markten rijpen en producten worden vercommercialiseerd, leveranciers zoeken naar steeds willekeurig, vaak dom, manieren om hun producten te differentiëren.

Bijvoorbeeld, ik herinner me dat in Japan een decennium geleden en de eerste het zien van de macho macho kauwgom genaamd Black Black.

Zwart Zwart is niet alleen cafeïnehoudende als Red Bull, maar het is ook pepermunt -y. Agressief, tong – stabbingly zo. Omdat de weg naar hint aan de dames die je hebt Abs of Steel verstopt onder die jurk overhemd is door te kauwen Zwart Zwart en toont u een Kevlar Maag.

De Chuck Norris van het tandvlees, Black Black houdt van slechte adem geven een roundhouse kick aan het gezicht.

(Maakt niet uit dat Black Black bevat ook sissy -. Ish ingrediënten zoals chrysant bloem extract en kleurstoffen uit gardenia bloemen)

Hoe dan ook, ik dacht dat we waren ver weg van het raken van dat niveau van commoditization in de tablet markt. Ik bedoel, er zijn zeer opvallende technische, bruikbaarheid en platform verschillen die de verschillende tabletten die er zijn te scheiden. Zoals grootte van het scherm. Aantal CPU cores. Besturingssysteem. Apps. Enz.

Maar een Indiase fabrikant is er van overtuigd dat we hebben gekregen dat punt, of is het gewoon heel erg wanhopig.

Milagrow is de zelfbenoemde maker van de eerste TabTop (TM) PC. Neem weg het jargon, en u vindt dat het slechts een $ 500 8-inch Android-tablet die wordt geleverd met vooraf geladen met ongeveer 50 apps.

The New Dehli gevestigde bedrijf het eerste product was niet bijzonder goed ontvangen. Een reviewer voor IBN tijdschrift India’s noemde de eerste TabTop “lelijk, te duur” en zegt dat het “een groot aantal gebreken … mist genade en ziet er goedkoop.” Hij beval dat de kopers krijgen een iPad of Samsung Galaxy Tab voor dezelfde prijs in plaats daarvan.

Onverschrokken, Milagrow vandaag begon wervend de ‘s werelds enige TabTop PC voor vrouwen professionals. ” Het is hetzelfde tablet, behalve dat deze tablet een beetje lichter en halve prijs (ongeveer $ 250).

Want, weet je, mannen vinden het heerlijk als hun draagbare gadgets zijn zwaarder en de kosten twee keer zo veel.

Eigenlijk is de misschien wel meest vrouwelijke ding over het Milagrow tabletten is dat ze komen in roze en babyblauw.

Het maken van gadgets in een regenboog van Lifesaver snoep kleuren was een winnende strategie voor Apple met zijn originele iMac G3. Het ding was zo schattig als de iMac G3 waren, Apple nooit durven zeggen dat deze iMacs waren gericht op vrouwen. Dat zou betuttelend heb leek en ook buitengesloten de helft van de potentiële markt.

Ook Milagrow sorta ondergraven de hele vrouwelijke tablet hoek door het maken van twee van de kleuren grijs en zwart. Ik weet niet over u, maar ik ken een paar tech gadgets gekocht door mensen die komen in deze kleuren.

Het is onmogelijk om de bruikbaarheid van de nieuwe TabTop PC’s oordelen (het draait Android 2.3 Honeycomb). Maar als, zo blijkt, heeft slechts een single-core 1,2 GHz ARM-processor, dan is een $ 250 lijkt niet super-grote waarde, als je RIM de verkoop van 64 GB dual-core PlayBooks voor $ 300.

Het klinkt als deze zullen niet komen state-kant, maar oh, als deze zou slechts opdagen op mijn lokale Fry’s Electronics te slaan, kon ik meer plezier het maken van plezier van hen hebben.

***********

De Mobility Manifest boek dat ik bewerkt is nu beschikbaar als een iBook voor comfortabel lezen op je iPhone of iPad. Download deze hier.

Of bezoek de website en zien waar je rang op de Mobility Matrix en / of vraag een gedrukt exemplaar.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september