Key Google cloud partner ogen verticale oplossingen

Een paar zuilen terug, meldde ik dat; Cloud sherpa’s had genoemd werd (weer) als een top wereldwijde integrator en migratie partner voor de Google Enterprise-technologie portfolio, met inbegrip van haar cloud-applicaties en infrastructuur.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Nu is de Atlanta gevestigde bedrijf positioneren voor groei van meer dan 70 procent in 2013 voor zijn Google business unit, aldus Douglas Shepard, die die afdeling leidt.

Een sleutel tot die zullen worden verticale oplossingen voor de industrie het gebruik van Google Apps, Google Vault, Google Maps for Business, en de App Engine. Het is niet veel over dit zegt nog niet, maar het bedrijf heeft reeds implementaties in het onderwijs, overheid, financiƫle dienstverlening, gezondheidszorg, productie, Professional Services, Publishing, Real Estate, Retail, Technologie, Reizen en Hospitality.

Daarnaast zal Google Maps speciale aandacht tijdens de komende 12 maanden, zei Shepard. Cloud sherpa’s al bezig met een aantal klanten op ruimtelijke projecten, door het toevoegen van locatie metrics een scheduling systeem, bijvoorbeeld, een bedrijf kan betere beslissingen te nemen over de manier waarop het personeel in te zetten voor een veld inzet te maken. Geospatial-technologie heeft ook een beroep doen op vastgoedbeheer bedrijven, marketeers en retailers – of vrijwel elk bedrijf in de hoop om op locatie gebaseerde informatie laag in customer intelligence en business analytics-oplossingen.

Je ziet ook Cloud sherpa’s blijven een team van applicatie-ontwikkelaars, zijn klanten zal ondersteunen verhuizen naar Google Enterprise-producten uit te breiden. Ferris open-source applicatie-ontwikkeling kader op het center;, je zult haar waarschijnlijk zien van dit, gezien het vermogen van het platform is het versnellen van de tijd die het kost om cloud apps snel ingezet te krijgen. Op basis van converstations dat ik in de afgelopen week hebt gehad met andere cloud integrators en makelaars, rapid application development is een thema dat je vaak hoort herhaald in de komende 12 tot 18 maanden.

Personeelsbestand voor de business unit Google zal dit jaar worden verhoogd met ongeveer 30 procent, volgens het bedrijf.

Naast het feit dat een twee-tijd Google Enterprise Partner of the Year voor Google Apps, Cloud sherpa is een Platinum-level partner voor Salesforce.com, en het was de eerste ServiceNow partner Preferred status van wereldwijd te bereiken. Het heeft geholpen meer dan 5.000 bedrijven vast te stellen, te migreren of verbeteren van hun cloud computing investeringen. In december 2012 Cloud sherpa’s verhoogd $ 40.000.000 in durfkapitaal te helpen ondersteunen zijn agressieve groeiplannen.

We danken ons succes in de Google ecosysteem naar een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, “zei Shepard.” U kunt verwachten om meer van hetzelfde van ons team te zien in 2013.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie