Opera dient klacht in tegen Microsoft in de EU meer dan IE, Windows bundel; CTO maakt webstandaarden case

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Force Microsoft te ontbundelen IE en Windows of voorinstallatie van alternatieve browsers op het bureaublad (lees Opera); Eisen dat Microsoft volgt “fundamentele open webstandaarden door de Web-authoring gemeenschappen aanvaard.

CSS (Cascading Style Sheets), XHTML, en DOM (Document Object Model).

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset