Vijf reizen gadgets nifty

Jouw snelheid kan variëren, maar ik hou van producten die een goed gedefinieerde job eenvoudig en gemakkelijk doen. Hier zijn een aantal ik wil.

Eenvoudige twee-factor veiligheid, heb ik een persoonlijke blog dat, door de jaren heen, is een paar keer gehackt. Ik ben nerveus over het bijwerken in het openbaar toen weg van huis.

Dat is waarom ik hou van een nieuwe-to-me service van Duo Security. Ze stellen twee-factor authenticatie op een WordPress blog en vele andere diensten.

Twee factor authenticatie combineert iets dat je weet met wat je hebt. Dus als iemand gehaald vergeten dat ze nog steeds niet kan krijgen in je account.

De Duo service voor WordPress combineert een WordPress plug-in en een iPhone of Android-app. Eenmaal geregistreerd, gemakkelijk en snel, een on-screen druk op de knop doet het werk. Simpel, eenvoudig, effectief.

Ik vind het leuk. Gratis voor persoonlijk gebruik met het bedrijfsleven en enterprise licentie beschikbaar.

Lightning gratis; Het is niet gemakkelijk om te reizen met meerdere apparaten – een laptop, telefoon, tablet en reizen router – zonder nest van kabels van een rat. Dat is waarom ik graag 2-3 reizen inch kabels ingekapseld in flexibele kunststof, zoals de USB mini-kabel kit van Griffin.

Maar toen kwam Lightning connector Apple.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Ik heb geprobeerd derden Lightning kabels en micro-USB naar Lightning-adapters, maar niemand tevreden. Maar de ChargeKey doet het werk.

Het past op een sleutelhanger, handig voor sommigen, en is licht, flexibel en robuust. Prijzig voor $ 25, maar als je reist met een iPhone 5 of recente iPad u kunt veroorloven.

Travel router; Het is een schande dat de FTC maakt hotels en telco’s op één tarief tegelijkertijd aandringen op de verplichte add-ons beweren – zoals “resort in rekening” – dat 20 of 30% kunnen toevoegen aan de prijs. Meer irritant in hotels: het beperken van Wi-Fi naar een enkel apparaat.

Voer de reis router. Deze kleine, lichtgewicht, USB-powered routers hebben niet veel aanbod, maar in een hotel kamer die je niet nodig hebt. Ze verbinding maken met het netwerk hotel via de kabel of draadloos en kunt u meerdere apparaten aan te sluiten op dat “gratis” Wi-Fi of een netwerk service.

Set-up is eenvoudig. Met een Mac is er geen software te downloaden en alle configuratie, met inbegrip van het toevoegen van een wachtwoord, wordt afgehandeld via Safari. Ook beweert video streamen vanaf een USB-stick, maar ik heb niet geprobeerd.

Ik kreeg een hootoo Tripmate Nano voor $ 20 bij Newegg te koop.

Surf veilig SurfEasy, ik ben niet vaak gedwongen om de publieke en onzeker Wi-Fi te gebruiken, maar als ik de SurfEasy VPN-verbinding biedt een aantal gemoedsrust.

SurfEasy is een USB-dongle geladen met een browser die maximaal aansluit op SurfEasy servers op een VPN. Prestaties neemt een bescheiden hit, maar heeft nog nooit een probleem geweest. Tot een maand 500MB is vrij; $ 60 / jaar krijgt u onbeperkte bandbreedte voor maximaal 5 Windows, Mac (degene die ik heb gebruikt), iOS en Android-apparaten.

SurfEasy biedt bescherming tegen de meeste aanvallen, evenals private browsing. Laten we eerlijk zijn, als iemand echt wil uw gegevens zullen ze erachter te komen hoe het te krijgen.

Zeer geschikt voor het gebruik van openbare Wi-Fi in coffeeshops en luchthavens. Ongeveer $ 55 voor de dongle plus het plan.

Zichtbaar georganiseerd; Uit het oog is uit het hart voor mij. Als ik niet kan zien het niet bestaat. Dat is waarom ik hou van de Grid-it organisatoren die gadgets veilig en zichtbaar vertrekken.

Ik handhaaf een aantal grab and go kits voor reizen. Kabels, voeding, router, SurfEasy en andere lastige dingen is vastgebonden. Ik kan u vertellen in een oogopslag als ik wat ik nodig heb als ik schuif het in mijn aktetas. Ongeveer $ 20.

De Storage Bits nemen; Once upon a time Ik heb genoten van het reizen. Die dagen zijn meestal over, vooral omdat ik heb een 2 + uur rijden naar de luchthaven. Maar een paar instrumenten zijn leven gemaakt op de weg beter en kunnen u helpen.

Reacties welkom, zoals altijd. Ik kocht al deze met mijn eigen geld met uitzondering van de ChargeKey, die mij gezonden heeft één gratis. Wat is je favoriete accessoire?

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test