Mac ontwerp kleuren CeBIT waren

Hannover, Duitsland – Apple Computer Inc,. (AAPL) kan uit de aflevering van dit jaar hebben gekozen, CeBIT, maar de invloed van het bedrijf op de PC ontwerp blijft weerklinken, gedurende de 26 zalen van ‘s werelds grootste computer Expo. iMac; liefhebbers kunnen troost putten uit een mengelmoes van opzichtige hardware gecreëerd in zijn, het imago van een klein leger van Aziatische fabrikanten. Universal Serial Bus (USB) hubs, luidsprekers en toetsenborden in aardbei, kalk en andere iMac-geïnspireerde fruit smaken bevolken de stands van exposanten uit Taiwan, Korea en andere Aziatische landen. Ondertussen lijkt de CeBIT dit jaar de bestemming van een andere aanwezigheid record. Volledige verhaal te volgen. – Volker Riebartsch, MACup, speciaal voor de website Nieuws

CXO; De digitale transformatie gesprek verschuift naar how; CEBIT, 10 kits om u op het internet van de dingen en hardware hacking begon, CEBIT; De slimme drones die zichzelf kan vliegen zonder GPS: Foto’s, hardware, De computers die zullen helpen wetenschappers stap dichter bij de Big Bang

De digitale transformatie gesprek verschuift naar hoe

10 kits om mee te beginnen op het internet van de dingen en hardware hacking

De slimme drones die zichzelf kan vliegen zonder GPS: Foto’s

De computers die wetenschappers zullen helpen stap dichter bij de Big Bang