Fedora 19 Linux, “De Kat van Schrödinger,” gaat beta

Het is officieel. Red Hat Linux gemeenschap, Fedora 19, met de codenaam “Schrödinger’s Cat”, is nu beschikbaar in beta.

laatste release Fedora is berucht in Linux kringen voor haar meerdere vertragingen. Volgens Robyn Bergeron, Fedora Project Leader Red Hat, Fedora 18’s vertragingen waren te wijten aan de grote herschrijven van Fedora’s Anaconda, de installatie van de software en update-programma. Bergeron beloofde dat die vertraging “was een eenmalige aberratie” en dat vooruit, Fedora zou dichter bij de zes maanden durende release schema plakken. Ze had gelijk. De Fedora 19 beta kwam zes maanden na; Fedora 18 uiteindelijk toch naar beta.

De nieuwe Fedora Linux bevat de volgende functies voor ontwikkelaars en makers

– Developer’s Assistant: Perfect voor de kick-off van een nieuw project, of het leren van de touwen van software development, deze tool helpt u aan de slag met een code project met sjablonen, monsters, en gereedschap kettingen voor de taal van uw keuze – en helpt u p

– 3D printing: Een verscheidenheid van hulpmiddelen voor 3D-printing – variërend van software voor het maken van 3D-modellen, om instrumenten voor het genereren en verzenden van de code te sturen naar 3D-printers – zijn beschikbaar in Fedora 19, met inbegrip van OpenSCAD, Skeinforge, SFACT, PrintRun, en herhalingssnelheid

#NAAM?

#NAAM?

Bovendien, Fedora streeft naar opname van de nieuwste taal stapels in elke release, en Fedora 19 zet deze traditie voort, met updates voor PHP (5.5), de onlangs vrijgegeven Ruby 2.0.0, en een tech preview van de aankomende OpenJDK8.

Fedora 18 eindelijk arriveert; Het Fedora Project armen omhoog; Raspberry Pi krijgt ‘Pidora’ geoptimaliseerd Fedora remix; Hoe ik Fedora 18 met UEFI Secure Boot geïnstalleerd; Red Hat CEO Whitehurst op innovatie, OpenStack, Hadoop

Voor systeembeheerders, Red Hat claimt dat met de nieuwe Fedora kunt u “maak je machines werken voor u -. Niet andersom Of je er een hebt, of ‘er een te veel’ machines, Fedora 19 biedt een verscheidenheid aan verbeteringen aan de het beheer van het besturingssysteem, met inbegrip van het bootproces, herstel van fouten, migratie van systemen, en nog veel meer. Hulpmiddelen voor de diagnose, monitoring en logging kunt u pro-actief, niet reactief te zijn, waardoor u meer tijd te besteden aan het doen van de dingen die je graag doen. ”

Deze functies omvatten

#NAAM?

– OpenStack Grizzly: Net uitgebracht in april, de nieuwste release van OpenStack – Grizzly – maakt de buildout van een IaaS (Infrastructure-as-a-Service) cloud-platform. Onderhouden met de OpenStack team van Red Hat, op dit moment de grote bedrijven inzender

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

– Systemd Resource controle: Wijzig uw service-instellingen op de vlieg, zonder reboot – allemaal via systemd vermogen om resource control parameters in runtime dynamisch te wijzigen.

#NAAM?

Voor de desktop-gebruikers, zal Fedora 19 worden geleverd met een keuze van Gnome 3.8, KDE 4.10 en MATE 1.6, de GNOME 2.x vork, voor je desktop interface. Van dit trio, ik heb liever MATE, maar het is leuk om keuzes.

U kunt nu downloaden van Fedora 19 Beta. Alvorens dit te doen moet u rekening mee houden dat deze beta software, dus het bugs zal hebben. Het is ook Fedora, dat is de meest geavanceerde van alle mainstream Linux-distributies. Met andere woorden, dit is een Linux voor ervaren Linux-gebruikers die het niet erg gevaarlijk aan het leven. Het is niet geschikt voor iemand die net hun voeten nat met Linux. Immers, zijn bijnaam is “De Kat van Schrödinger,” zodat u niet weten of het levend of dood tot je open te stellen. Good luck!

 verhalen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen