Hong Kong, Zuid-Korea lag in IPv6-adoptie

opkomende markten in Azië leiden volwassen markten zoals Hong Kong en Zuid-Korea in IPv6-adoptie aangezien deze landen sneller zijn groeiende mobiele breedband bevolking en een kleiner zwembad van middelen IPv4. trage opname van de volwassen markten ‘kon concurrentievermogen belemmeren op de lange termijn, op basis van de Asia-Pacific Network Information Centre (APNIC).

Volgens een recente studie van APNIC, de geschatte IPv6-gebruikers in Hong Kong en Zuid-Korea als een percentage van de totale internetpopulatie is 0,02 procent en 0,01 procent, respectievelijk.

Relatief, de studie is gebleken Thailand, Maleisië, Sri Lanka en Indonesië hadden hogere IPv6 penetratie dan de twee ontwikkelde markten. Thailand had 0,16 procent van de IPv6-gebruikers, Maleisië en Sri Lanka hadden allebei 0,13 procent, terwijl Indonesië had 0,10 procent, de studie bleek.

De top 5 Aziatische markten in IPv6-adoptie waren Japan, die toppen op 2,4 procent, gevolgd door China op 0,67 procent kwam. Australië had 0,42 procent, terwijl Taiwan had 0,19 procent en 0,17 procent Singapore.

In een telefonisch interview met de website Asia woensdag, Paul Wilson, de directeur-generaal van APNIC, verklaarde het aantal internetgebruikers is sneller groeien in opkomende markten dan volwassen degenen zoals Hong Kong en Zuid-Korea.

Deze groei, gedreven door; stijgende mobiele breedbandabonnees, betekent meer nieuwe IP-adressen nodig zijn en verhoogt de invoering van IPv6-adres, Wilson zei, het toevoegen van deze noodzaak om IPv6 vast te stellen wordt niet zo uitgesproken in gevestigde markten.

Echter, aangezien Azië liep uit IPv4-adressen, de executive merkte zelfs volwassen markten die nog beschikbare middelen IPv4 nodig hebt om voor te bereiden op de onvermijdelijke migratie naar de nieuwe Web protocol voor; concurrentieoverwegingen.

Bij de meeste bedrijven meer afhankelijk van het internet deze dagen, bedrijven die niet vooruit voor IPv6 migratie van plan kon riskeren bestaande klanten die al gebruik maken van de nieuwere IP (Internet Protocol) te verliezen. Voorbereid omvat op zoek te kopen IPv6-compatibele software, hardware en netwerkapparatuur, of bedrijven kunnen het risico meer te betalen om over te steken in de toekomst, Wilson gewaarschuwd.

Bedrijven missen IPv6 deskundigen; de vraag of IPv6 nog; veiligheidskwesties te strijken, Wilson zei dat het protocol voorziet; meer beveiligingsmogelijkheden dan zijn voorganger.

Echter, net als andere nieuwe technologieën, fouten veroorzaakt door menselijke fouten zijn waarschijnlijk bij de implementatie van IPv6 en dit kan leiden tot bezorgdheid over de veiligheid, zei hij.

Deze uitdaging wordt niet geholpen door het algemene gebrek aan IPv6-opgeleide professionals in de markt, die is een grote uitdaging voor organisaties die op zoek om te migreren. Degenen die dit ook doen hebben meer moeite om te behouden en te trainen hun personeel in deze competitieve recruitment klimaat te zetten, voegde hij eraan toe.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia