Hootsuite begint LatAm uitzetting uit Brazilië

Social media management bedrijf Hootsuite heeft een kantoor in São Paulo om zijn bedrijf in Latijns-Amerika gelanceerd – een markt waar zij voornemens is te verdubbelen het aantal gebruikers in de komende drie jaar.

Het bedrijf, waarvan de president voor Latijns-Amerika Celso Ferraz toegetreden tot het bedrijf uit analytics software firma Splunk, waar hij ook het hoofd operaties voor de regio.

Ferraz vertelde krant Valor Economico dat het plan is om een ​​team van 25 personen uitsluitend gewijd aan de regio en bieden meer gelokaliseerde content.

Hootsuite heeft 11 miljoen gebruikers over de hele wereld, met 1,4 miljoen gratis gebruikers in Latijns-Amerika. Andere belangrijke markten in de regio zijn Mexico – waar de Canadese bedrijf is ook op zoek naar een kantoor te openen – evenals Colombia en Argentinië.

Volgens het bedrijf zijn er 100 ondernemingen Hootsuite gebruikers in Latijns-Amerika.

Eén van Canada’s meest succesvolle tech startups met een taxatie gezegd dat ze boven de $ 1 miljard, Hootsuite’s product is een “social media dashboard” voor het beheer van meerdere social media kanalen.

hulpmiddel Het bedrijf maakt het bijhouden van vermeldingen en verkeer, evenals post scheduling over netwerken zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. In de zakelijke ruimte, is het mogelijk teams om gezamenlijk acties uit te voeren via sociale netwerken.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport