iPhone 5 ontruimt eerste reguleringsperiode obstakel in China

clearing de eerste hindernis in de richting van zijn officieel beschikbaar in het land – Apple’s iPhone 5 heeft een verplichte regelgeving certificering in China, die nodig is voordat het kan gaan op de verkoop in het land ontvangen.

Volgens Sina Tech op woensdag, de 3C certificering (China Compulsory Certification) systeem aangegeven twee apparaat modellen A1429 en A1442 ontving het certificaat op 24 september 2012, met een deadline 24 september 2017. Het model A1429 komt overeen met China Unicom’s WCDMA ( wideband Code Division Multiple Access) netwerk, in overeenstemming met Hongkong iPhone 5 gebruikt, terwijl het model A1442 overeen met de CDMA2000 (IMT-CDMA Multi-Carrier) telecommunicatienetwerk.

Hoewel de huidige A1429 iPhone 5 model biedt geen ondersteuning voor CDMA2000 netwerk China Telecom’s List, is het mogelijk Apple heeft een apart model nummer voor deze maatschappij ingediend, de Chinese technologie publicatie genoteerd.

De iPhone 5 officieel had; gegaan op de verkoop in verschillende landen op 21 september, maar, China was niet in de eerste golf van de negen markten wereldwijd.

Toch heeft China Unicom bevestigd dat zolang het krijgt regelgevende goedkeuring, iPhone 5 zal aankomen op het netwerk van de vervoerder binnen drie maanden na de lancering van de handset, volgens Sohu IT in een afzonderlijk verslag.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade