Killer app of shelfware? Het hangt af van de user experience geleverde

Voor het grootste deel, IT-managers begrijpen dat user experience (UX) het verschil kan maken of een toepassing of dienst wordt de kern van het bedrijf, of als het wordt meer shelfware. Echter, UX denken lijkt er maar weinig tussen zijn; Foto:. HubSpot

? Wat is precies deze applicatie te vervangen;;? Hoe is jobs dit het maken van gebruikers of online ervaringen makkelijker;? Heeft de gebruiker echt deze applicatie pagina of-interface nodig is de applicatie interactief met de gebruiker;? Hoeveel vertrouwen doet de gebruiker hebben met deze toepassing, pagina of interface;? heeft de gebruiker alternatieven?

Er zijn veel factoren te wijten, vooral de oneindige snelle tempo waarin de toepassingen en functies moeten worden gekarnd uit – het bedrijf pushen om dingen uit de deur voordat de volledige implicaties van interacties kunnen worden bestudeerd en verfijnd. Plus, krappe IT-budgetten meestal geen ruimte voor het bestuderen van het ontwerp en de workflow implicaties van applicatie-interfaces hebben.

Wat is UX? Het is meer dan de interface, het is de activiteiten die gaan rond en worden beïnvloed door de applicatie. UX stelt de vragen die moeten worden gesteld

In een recente post op UX Magazine, Saul Gurdus merkt op dat in 2015, gewoon met een mooie interface om applicaties is het niet meer te snijden. User experience – UX – is het middelpunt als een belangrijk onderdeel van wat de gebruiker uit te komen van de aanvragen.

Echter, Gurdus neemt IT-leiders om de taak, de schuld te geven gebrekkige toepassing ontwerp voor het ontbreken van aanneming en toepassing mislukkingen. Hij noemt een voorbeeld van gebrek aan aandacht van de gebruiker ervaring in de uitrol van een digitale documentatie bij de applicatie

Het ontwerpen van een goed gespeelde user experience is de sleutel tot een succesvolle implementatie van toepassingen. Terwijl Gurdus praat over sites consument geconfronteerd, zijn lessen zo net als instructie voor zakelijke eindgebruikers ook. Hij zegt dat drie factoren zetten UX vooraan in het midden

1. Power heeft verschoven naar de consument [en eindgebruikers] en hun ervaring zaken. “A generational werking is de consumerization gereden van IT met nieuwe medewerkers betreden van de markt die verwachten en eisen van de dezelfde kwaliteit van ervaringen die ze elke dag te krijgen van hun geliefde consumenten producten en diensten.”

2. Enlightened bedrijven zullen verantwoordelijk zijn voor de hele ervaring te nemen. Verwacht om sterkere steun van het bedrijfsleven voor UX onder sommige voorbeeldfunctie bedrijven zien – iets dat kan vertalen in meer budgetten voor het ontwerp aspect van toepassingen buiten interacties op het scherm. Er is een behoefte om applicatie-interfaces fuseren met andere kanalen en mechanismen die bedrijven communiceren met eindgebruikers en consumenten.

3. Lean and design thinking is niet alleen voor starters. Deze opkomende technieken zet klanten en eindgebruikers direct in het midden van de ontwikkeling. Het iteratief werken met de eindgebruikers om te bepalen wat ze willen uit toepassingen als ze zijn gebouwd. Begrippen als Agile zijn er al een tijdje, maar het is alleen de laatste tijd dat ze zijn het verkrijgen van de aandacht die ze verdienen.

Gurdus dringt aan op meer inspanningen om de design thinking, lean startup, reis in kaart brengen, en andere mensgerichte aanpak voort te zetten om beter te begrijpen wat de gebruikers nodig hebben en willen vanuit toepassingen.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september