LG 7100 Beoordeling

Als u vindt dat de foto’s van uw huidige camera telefoon zijn te donker, dan is de LG 7100, met zijn geïntegreerde flitser, zou kunnen zijn voor u. Deze dual-band GPRS clamshell unit is exclusief beschikbaar op het netwerk van Orange en kost £ 79,99 met een maandelijks contract. Het is een compacte, maar dikke 94g camera telefoon met een goede reeks van functies, waaronder de eerder genoemde flitser en een nette verdraaiing scherm, echter, het mist ook een of twee trucs.

Ontwerp, LG plaatst de lens van de camera in het linker uiteinde van het vat scharnier, in tegenstelling tot Samsung SGH V200 clamshell, waarbij de lens roteert rond de cilinder. Onder de LG 7100 de lens is de ingebouwde flitser, dat is een primeur voor een cameratelefoon. Maar maak je niet te veel verwachten van het flitsbereik: als gevolg van de macht beperkingen, LG aan dat uw onderwerp binnen 30cm van de camera blijft; De telefoon, die is afgewerkt in zwart en matzilver design met chromen details, heeft een solide en. goed ontworpen draaibare scherm. De belangrijkste 16-bits kleuren, 128-by-160 pixels TFT-scherm draait 180 graden linksom en 45 graden naar rechts zodat u genoeg flexibiliteit. Aan de buitenkant van de clamshell sectie, een spiegel-effect disc herbergt een 96-by-64-pixel kleur OLED ‘sub-scherm’;. Groot rond rechthoekige aantal toetsen zijn verlicht in het blauw. De vier-weg navigatietoets heeft een effectieve centrale ingang toets (in tegenstelling tot de Samsung V200), en wordt omringd door de twee programmeerbare toetsen, de groene ‘bellen’ en rode ‘end call’ / power toetsen, met een knop Annuleren tussen hen. ; de camera-knop is aan de andere kant van de lens, wat logisch is. Echter, bij het vasthouden van de telefoon met je linkerhand je kunt eindigen met uw duim over de cameralens dankzij zijn positionering in het scharnier.

Kenmerken; Er zijn drie programma’s in de LG software bundel. Bij het overbrengen van de contacten met de LG PC Sync-programma, krijg je een verzoek dat een programma probeert toegang te krijgen Outlook en vereist uw toestemming om door te gaan. Klik op het tabblad Outlook als het is ingesteld op de telefoonlijst standaard. Als de tabbladen zijn in twee tinten grijs, zou je niet in de gaten en vragen zich af waarom uw Outlook-contacten niet zijn verschenen. Als u uw contacten op te slaan op categorie, zult u merken dat de overdracht programma gewoon geeft u een lange lijst met geen categorieën, hoewel u de namen op alfabetische volgorde kunnen regelen. Niet de meest gebruiksvriendelijke programma, maar het werkt; De LG Content Bank heeft drie opties:. Beelden, die zijn onderverdeeld in acht categorieën, melodieën, die in aanvulling op een oppervlakkige kennis van klassieke muziek ook een cheesy Amerikaanse vrouw zeggen: ‘Honey omvatten , opschieten en antwoord geven op de telefoon ‘, de laatste categorie is Java-games, met een keuze uit tien om te downloaden;. ook opgenomen in de software bundel is de LG Internet kit, die wordt gebruikt om een ​​pc te verbinden met het internet via GPRS. Als u op de blauwe toets in het midden van de navigatietoetsen snel brengt u naar het Orange homepage;. Features LG kunnen overwegen om onder meer een USB in plaats van de seriële pc-aansluiting, Bluetooth-connectiviteit en een e-mail client.

Uitvoering; Het nemen van een foto gaat iets meer dan te wijzen en klikken. Na aanvankelijk te drukken op de foto knop aan de rechterkant moet je de linker functietoets te gebruiken, twee keer, om de opties ‘Take foto’ te bereiken, als je eindelijk kunt krijgen snapping; Photo opties zijn:. Standaard, Met Frame of continu. De Met Frame optie is vrij ondraaglijk: beelden van anonieme (en uitsluitend mannelijk) mensen in een verscheidenheid van instellingen kunt u functies van uw vrienden in te voegen, kermis-stijl, in de daarvoor bestemde ruimte – de keuze uit een clown, een moustachioed cowboy, een mullet-haired voetballer, een Indiaanse opperhoofd, een grunge punk en een jungle ontdekkingsreiziger. De ‘Continu’ optie schiet 10 beelden bij ongeveer één elke halve seconde, en kunt u afzonderlijke beelden op te slaan of te verwijderen;. U kunt fine-tunen beeldresolutie van 48 bij 48 pixels tot 640 480. U kunt ook de flitser aan of uit, gelden drie niveaus van digitale zoom en het beeld te roteren. U krijgt drie opties kwaliteit en drie niveaus van helderheid. Colour instellingen zijn standaard, sepia of zwart-wit;. Als het omgevingslicht laag is, zorg ervoor dat uw onderwerp is niet meer dan 30 cm afstand van de flitser om donkere resultaten te vermijden. afbeelding op te slaan, te verzenden afbeelding of te verwijderen: zodra u uw foto hebt genomen, een scherm dat uw afbeelding vasthoudt en biedt drie opties komt u. Er is ook een glijdende schaal die de hoeveelheid vrije foto opslagruimte aangeeft – 1,000KB is bestemd voor foto’s, een capaciteit van 34 beelden met een gemiddelde grootte van 29KB.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop