Microsoft klaar om nieuwe publiek-private cloud-migratie gereedschap onthullen, strategie

Microsoft is dicht bij de aankondiging van een aantal nieuwe migratie instrumenten en strategieën ontwikkeld om klanten te helpen om van de private cloud naar de public cloud.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Functionarissen van het bedrijf zijn hintte al maanden dat de veranderingen rond Active Directory waren op de tap. Op 15 november, Robert Youngjohns, voorzitter van Microsoft Noord-Amerika Sales, maakte het nog duidelijker dat er iets groots is in de werken tijdens zijn recente verschijning op de UBS Global Technology & Services Conference. Uit een afschrift van Youngjohns opmerkingen

Ik denk dat onze nieuwe strategie over hoe we migreren van private cloud naar de publieke cloud is het wat je moet waken over de komende weken en maanden.

Satya Nadella, wie is de president van de Server and Tools Business, is het maken van een aantal mooie fundamentele veranderingen daar. Hij kondigde zijn richting op die. Maar ik denk dat het volledige roadmap zal de komende weken komen. En ik denk dat het een spannende zet.

Dus, gaan head-to-head op wie de betere stuk van virtualisatie-software is waarschijnlijk niet de winnende spel hier. De winnende spel hier is vooral gericht op het beheer van systemen, en te focussen op hoe je overbruggen van private cloud in publieke cloud de toekomst. En ik denk dat we goed geplaatst op geven.

Op het beheer voorzijde, Microsoft legt de laatste hand aan de 10 of zo verschillende systemen management producten die de System Center 2012 suite omvatten. Microsoft is op zoek naar de volledige suite in Maart 2012 op de Microsoft Management Summit te lanceren, ik hoorde.

Een van de nieuwe System Center 2012 point producten is System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2012. SCVMM is de “private cloud” stukje van de server van Microsoft Application Virtualization verhaal. Microsoft ambtenaren ook eerder dit jaar dat het bedrijf van plan is om VM rol functionaliteit toe te voegen aan de openbare cloud-platform, Windows Azure herbevestigd.

Server App-V technologie is van potentieel belang voor zowel de private en publieke cloud-klanten, omdat het zou kunnen helpen bij het verplaatsen van legacy applicaties naar de cloud. Server applicatie virtualisatie zou zijn als Microsoft’s bestaande client-side App-V product, het zou kunnen klanten applicaties in virtuele containers, die elk kan worden opgeslagen en onderhouden als een self-contained staatloze milieu zou zijn te verpakken.

Er kan ook een onderdeel van de komende privé-to-publieke migratieplannen cloud van Microsoft dat gaat werken de Server and Tools unit doet rond identiteits- en toegangsbeheer synchronisatie zijn. Een Microsoft functieomschrijving noemt nieuwe “synchronisatie diensten” die het bedrijf bouwt om meer klanten van alle maten voor Microsoft gehoste publieke cloud-diensten bewegen als Office 365 en Exchange Online en SharePoint Online. Vanaf dat recente post

We bouwen synchronisatie services die gemakkelijk kunnen schalen van zeer kleine klanten te kopen voor een paar honderd medewerkers, wereldwijde ondernemingen en overheden met miljoenen accounts. Deze dienst zal naadloos rekening migratie, en de lopende synchronisatie voor klanten die willen blijven werken sommige diensten lokaal, terwijl u profiteert van de Microsoft dienstenaanbod in de cloud.

Op de langere termijn, Microsoft is het maken van wijzigingen in Active Directory in Windows Server 8. Zoals Nadella in een 21 oktober interview met LeJournalduNet opgemerkt, Microsoft is gericht op Windows Server een betere fundamentele stuk voor private cloud datacenters te maken. Vanaf dat interview (Engels vertaling), Nadella zei

(Active Directory) is een standaard opgesteld door bijna alle bedrijven om de rechten en het beleid beheren voor toegang tot het informatiesysteem. We zijn aan het veranderen deze steen naar de cloud te weerspiegelen. Dit is om bedrijven te beheren door middel van dit beleid en toegangsrechten, zowel aan de rand van de interne informatie-systeem, maar ook op de Cloud zowel de publieke als de private sector.

Het doel van Microsoft is om alle toegang, privilege management en security policies vanuit één directory te beheren, zei Nadella. Gebruikers kunnen dit al doen met Active Directory en de geïntegreerde identity management-functionaliteit in Office 365, Nadella vertelde LeJournalduNet.

Nadella ook doorschemeren dat een deel van de komende functionaliteit in Windows Server 8 kunnen toestaan ​​dat klanten hun eigen publieke clouds draaien in hun eigen datacenters. (Ik vraag me af of deze strategie is bedoeld om Microsoft’s Windows Azure Appliance offer dat nog grotendeels ontbreekt in actie te vervangen – uitgez. Implementatie Fujitsu’s) In de LeJournalduNet interview, zei Nadella

Met Windows Server 8, zullen we alle mogelijkheden van Windows Azure te bieden om een ​​handelaar of een bedrijf om zijn eigen publieke cloud te zetten. U kunt bijvoorbeeld de nieuwste verbeteringen die we hebben ?? in het beheer van Hyper-V instances gemaakt te krijgen, met name in termen van resource verbruik processors. Maar ook door de virtualisatie beheersplannen voor een ramp recovery-activiteiten, en de toegang tot de mogelijkheden voor het netwerk virtualisatie die onmisbaar bij de operaties van een datacenter zijn.

Hier is te hopen Microsoft zal opnieuw beginnen te praten roadmaps rond zijn publieke cloud-platform. Het is meer dan een jaar geleden dat de Softies deelde het bedrijf de laatste geplande lijst met functies voor Azure ….

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek