Microsoft lanceert private voorbeeld van shift-werknemer scheduling app

Het maken van plannen productiever lijkt een groot doel bij Microsoft op dit moment zijn.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Eerder deze week, Microsoft werd ontdekt een eigen voorbeeld van een nieuwe planning app codenaam Project Sonoma te hebben gelanceerd.

De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android. Zoals MSPowerUser aanvankelijk gemeld, lijkt de app worden gericht op het helpen van degenen die in ploegendienst – of werk waarvoor schema’s veranderen voortdurend – volgen hun schema.

Volgens een verklaring van een woordvoerder van Microsoft, werd Project Sonoma intern ontwikkeld door het bedrijf, en het is niet gebaseerd op de technologie verworven via een overname.

Nieuws van de inval van Microsoft in de shift-work planning komt in dezelfde week kondigde het bedrijf het had Genee aangekocht, de makers van een planning dienst / bot, voor een niet nader genoemd bedrag.

Genee is ontworpen om de planning en de herschikking vergaderingen te maken, met name voor grotere groepen, gemakkelijker – vooral wanneer de organisatoren hebben geen toegang tot de agenda’s van anderen te hebben.

Microsoft functionarissen zeiden dat ze van plan om te sluiten Genee per 1 september en voeg haar technologie aan familie van Office 365 productiviteit software en diensten van het bedrijf.

Er is een enorm scala aan productiviteit apps in de markt, maar welke geacht worden de beste?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze