Microsoft maakt Small Business Server 7 public-test build beschikbaar

Microsoft geeft aan geïnteresseerde testers een voorbeeld testversie van de volgende versie van zijn Small Business Server, bekend als “SBS 7,” op 21 september.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

SBS 7 is één van drie nieuwe, low-end server aanbod in de Microsoft levering pijpleiding. De andere twee zijn de “Vail” Windows Home Server produc t (die in de laatste test fase), en de ‘Aurora’ hybride cloud / on-premises small-business-server, die in augustus ging naar testers. Microsoft ambtenaren oorspronkelijk gepland om de SBS 7 voorvertoning te leveren in augustus, maar onlangs zei dat het zou worden uitgesteld tot september.

SBS 7 is gebouwd op de top van Windows Server 2008 R2 en is voorzien van Exchange Server 2010 Service Pack (SP) 1, SharePoint Foundation 2010 en Windows Software Update Services. Microsoft is wervend toegang tot Office Web Apps als een van de grootste selling points van de komende bundel. SBS 7 bevat ook hulpprogramma’s voor migratie, pre-migratie controles en prescriptieve begeleiding voor gebruikers die op zoek om te upgraden van oudere versies van de SBS-suite.

Het publiek SBS 7 voorbeeld is beschikbaar via Microsoft Connect-website en kan direct worden gedownload.

Microsoft ambtenaren blijven weigeren het schip doelen aan te geven voor SBS 7, Aurora of Vail. Sommige bedrijf watchers geloven Vail zal in kalender 2010, met SBS 7 en Vail te volgen in een van beide eind 2010 of begin 2011.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september