Microsoft test nieuwe Knipprogramma met e-ink, gesproken commentaar

Microsoft is beta testen van een nieuwe tool genaamd Snip waarmee gebruikers aantekeningen Windows screen captures met e-inkt en stem en delen die “Knipt” met anderen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Ik vond de link naar de Snip beta via The Verge Tom Warren en gedownloade Snip op mijn Windows 7 PC met geen enkel probleem. De app is niet een Windows Store / universele app, dus het is niet beperkt tot Windows 10.

De tool stelt gebruikers in staat om te knippen, annoteren, sparen (lokaal of in de cloud) en delen van de geannoteerde captures.

De URL van de site met informatie over de Snip maakt het lijkt van de functie is niet een van Garage incubatieprojecten Microsoft. In plaats daarvan lijkt het handwerk van het Office team.

De “Mix” referentie in de URL links naar de Office Mix applicatie Microsoft opstelde vorig jaar. Mix is ​​een add-on voor PowerPoint die grotendeels gericht is, maar niet uitsluitend, op de onderwijsmarkt. Office Mix verandert PowerPoint-presentaties in interactieve online lessen.

De bibliotheek van geknipt inhoud van de functie creëert, genaamd Snips, is vergelijkbaar in ontwerp aan dat hij bibliotheek van Sway inhoud vangt, genaamd Sways, gemaakt door Sway functie van Microsoft t.

Snip is niet de eerste knipprogramma van Microsoft. Het bedrijf biedt al een OneNote Clipper clipping tool. En de eerder genoemde Garage heeft gewerkt aan een tool genaamd “OneClip” dat het nog steeds nog te onthullen.

Microsoft ook is wervend de mogelijkheid om e-inkt te gebruiken om webpagina’s te annoteren als een van de hoogtepunten van de Edge browser dat het samen met Windows 10 geïntroduceerd.

Aan de overkant van het bedrijf, is Microsoft op zoek naar manieren om gebruikers in staat te communiceren met hun pc’s en apparaten dan eenvoudige toetsenbord en muis-ingang. Microsoft Research Project Oxford, bijvoorbeeld, biedt ontwikkelaars binnen en buiten het bedrijf een verscheidenheid van meningsuiting, natuurlijke taal en computer vision application programming interfaces voor inbouw in apps.

Ik heb Microsoft ambtenaren gevraagd om meer informatie over Snip, ook wanneer en of het zal cross-platform beschikbaar zijn. Geen woord terug tot nu toe. In de tussentijd is er een Twitter-account voor Snip die de moeite waard volgende voor meer informatie zou kunnen zijn.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze