Microsoft’s Spring 2014 CRM-update begint druppelen uit

Microsoft’s Spring 2014 update voor zijn Dynamics CRM-software en service is begonnen met het uitrollen van de gebruikers te selecteren.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

De; Spring 2014 update is de codenaam “Leo;. De on-premise versie is officieel bekend als Dynamics CRM 2013 Service Pack (SP) 1.

Sommige klanten en vroege toegang partners begonnen met het zien van de bijgewerkte versies beschikbaar voor installatie eerder deze week. Maar een woordvoerder van Microsoft waarschuwde dat de Leo / CRM 2013 SP1 is nog steeds niet in grote lijnen of in het algemeen beschikbaar voor alle klanten. Dat bredere beschikbaarheid binnenkort wordt verwacht.

De lente-update / CRM 2013 SP1 is gepland om nieuwe customer care functionaliteit is ontworpen om de mogelijkheden door te vullen toe te voegen; Microsoft’s overname Parature; een uniforme service desk voor call-center gebruikers, en andere nieuwe case management-functionaliteit. De unified service desk zullen de gebruikers te voorzien van een enkele agent console voor CRM en facturering integratie. Android-tablet ondersteuning voor sales professionals is een onderdeel van de update, als goed.

Subra, “aka Microsoft Social Listening, is gepland om uit te rollen als onderdeel van de lente golf, ook Sociale Luisteren is gebaseerd op sociaal-analytics technologie Microsoft gekocht toen,. Het Netbreeze gekocht maart 2013, en wordt gehost op Windows Azure, ambtenaren gezegd. Sociale Luisteren is een add-on service die kan worden gebruikt met Microsoft Dynamics CRM Online, op locatie of als een standalone service.

CRM Most Valuable Professional Richard Knudson, die de praktijk manager bij Magenium.com, tweeted een foto van zijn CRM-dashboard met product updates waren klaar om te worden geïnstalleerd met ingang van 23 mei Microsoft ambtenaren zei eerder dit jaar dat de lente-update in zou zijn het tweede kwartaal van 2014.

Gebruikers kunnen het voorjaar 2014 vrijlating voorvertoning gids downloaden, waarin de nieuwe functies komen met deze update.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie