Myo Gesture Control Armband: Handsfree besturing voor uw apparaten recensie

Thalmic Lab Myo gesture control armband is een draagbaar apparaat dat je spierbewegingen leest om een ​​verscheidenheid aan apparaten en applicaties te controleren. De $ 199 armband, compatibel met Windows, Mac en mobiele apparaten, sjacheraars zichzelf als een manier om “draadloos te bedienen technologie met gebaren en beweging.”

Voors: Eenvoudige installatie | Leuk om te gebruiken | Aanzienlijke applicatie bibliotheek | Makkelijk te gebruiken

Nadelen: Onaantrekkelijk design | Sizing zal niet iedereen past | Ongemakkelijk over lange periodes | Gesture recognition moet worden verbeterd

Overall Score: 6/10

Onder leiding van ingenieurs Stephen Lake, Matthew Bailey, en Aaron Grant, Canadese firma Thalmic Labs pas vorig jaar liet de Myo armband. De armband, gericht op zowel de consumenten- als de zakelijke markt, is nu beschikbaar voor het publiek en het bedrijf is duwen hard voor ontwikkelaars om een ​​belang in de draagbare technologie te nemen om het product app ecosysteem te verbeteren.

Een van de belangrijkste selling points van de Myo is de nieuwigheid factor. Je zet de Bluetooth-armband op uw favoriete kant, synchroniseert de wearable om uw bewegingen en iets van uw muziek systeem te bedienen om presentaties of video streaming, of u nu Windows, Mac, Linux of Android en iOS mobiele besturingssystemen te gebruiken.

Apple mede-oprichter Steve Wozniak heeft de technologie genaamd “zeer indrukwekkend,” en ik toevallig het eens – in sommige opzichten. Het is iets nieuws, een product dat ongetwijfeld sommige gebruikers van Minority Report zal herinneren, het vullen van hun hoofden met het idee van het zwaaien met hun armen om een ​​breed scala van displays en apparaten te besturen.

Hoewel Myo niet altijd zo goed presteren zoals het hoort, maakt het apparaat weergeven hoe draagbare technologie zich verder zal ontwikkelen in de komende jaren.

Myo, het voorvoegsel voor de spieren, kan u een idee over wat het apparaat doet – maar hoe ziet het eruit?

Wat is Myo?

Ik heb nooit echt zoiets gezien de Myo armband. We hebben strakke wearable knoppen die onze fitness, jasjes met power packs geïnstalleerd en de Google Glass vizier te meten, maar Myo is iets heel anders. De stevige band, gemaakt van zwart plastic rechthoeken bij elkaar gehouden met links die kan worden geknipt aan te scherpen, beschermt het metaal en sensoren die op uw huid, zonder enige belemmering moeten worden geplaatst om uw spierbewegingen te lezen.

In theorie is het idee van het dragen van een armband om uw apparaten te bedienen met een snelle beweging van de pols of door het maken van een vuist is cool. In werkelijkheid, de armband niet lekker voor langere tijd, en eerlijk onooglijke.

Om de armband om uw spierbewegingen te lezen te krijgen, een goede pasvorm nodig. Terwijl er dimensionering clips voorzien om de band aan te passen aan uw specifieke build, helaas, de vrouwen zou de band gewoon vinden – niet – fit. Zelfs met voldoende clips om mijn arm voelen bloedeloze, moest ik de band meer dan comfortabel was schuiven op mijn arm – en ik denk dat dit ook geleid tot een aantal gesture-reading kwesties.

Ik testte de band op zowel vrouwelijke als mannelijke vrienden, en de enige echte succes was mijn begroeid andere helft, die in staat zijn om het comfortabel te dragen zonder clips of problemen was.

Een voordeel van Myo is de eenvoudige installatie. U krijgt een kleine Bluetooth-adapter die je moet aangesloten worden op een USB-poort op uw computer en gebruik dan een ander USB naar de Myo tijdelijk te sluiten.

Eenmaal aangesloten, kan u worden gevraagd om de armband machtigingen aan aspecten van uw computer, die kan worden aanvaard, zowel via de Windows of Mac bedieningspanelen veranderen verlenen – natuurlijk, als u op zoek bent naar de armband te gebruiken om controle over te nemen, je moet ja zeggen. Door middel van een schone en eenvoudige setup weer te geven je dan de naam van uw apparaat, registreren als u wilt updates over het product en laat Myo elke firmware nodig te installeren.

Eenmaal bijgewerkt, koppelt u Myo en het systeem zal proberen om de armband via Bluetooth te vinden. Als dat lukt – en in mijn geval, dit gebeurde in enkele seconden – de armband van de Myo-logo knippert blauw.

Nu is het tijd om het te proberen op voor de grootte. Je schuift de Myo-up van uw arm om het breedste deel je kunt, en je moet ervoor zorgen dat de USB-poort van de band wordt geconfronteerd weg van jou.

Terwijl ik het aanpassen van Myo en het toevoegen van een paar clips, de band getrild. Het duurde even om dit te realiseren was het signaal dat Myo beweging had ontdekt en gevraagd mijn Mac te synchroniseren met de band. Het voelt een beetje raar in het begin, maar je went er wel aan.

Eenmaal gesynchroniseerd, zal de band Myo logo een solide blauw.

Het volgende deel van de installatie is de Myo-systeem om te lezen welke arm u gebruikt en je moet ook gebaren te oefenen in het kader van het synchronisatieproces. Je moet golf links, rechts, spreid je vingers en maak een vuist. Als de band deze gebaren niet goed herkent, moet je terug naar beneden je arm schuiven Myo en opnieuw beginnen.

Myo niet alleen synchroon loopt met Windows, Mac, Linux en mobiele apparaten, maar heeft een indrukwekkende app ecosysteem gezien hoe jong de technologie is. Thalmic Labs heeft ook een open software development kit (SDK) voor derde partijen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun eigen apps.

De Myo markt is gevuld met een verscheidenheid aan toepassingen klaar voor gebruik met Myo, variërend van diagnostische tools waarmee u muziek, muis en toetsenbord controle of zelfs games zoals Fruit Ninja. U kunt ook de armband gebruiken om drones van de fabrikant Parrot beheersen. Spotify, VLC, iTunes en YouTube zijn slechts een handvol van de bekende beschikbare diensten.

Bij het testen van een aantal van de apps, vond ik dat de prestaties onregelmatig zou kunnen zijn – sommige apps zou gewoon niet werken bij allen en anderen, zoals de wereldwijde Ultimate muisbesturing connector – die uw traditionele pc-muis vervangt door Myo – dient serieus werken. Hoewel het is leuk om mee te spelen, het controleren van uw muis door de armband is ongemakkelijk voor lange periodes en gebaar lezen is niet zo naadloos als het zou moeten zijn, nemen veel langer om acties dan de traditionele controller te voltooien.

Echter, sommige apps zijn perfect, zoals de iTunes-controller. U flick je hand naar links of rechts om tracks te wijzigen of te spiegelen naar voren, of houd je vuist en draaien om volume te wijzigen. Met eenvoudige, gemakkelijk te herkennen gebaren Myo en de app met succes gecommuniceerd – en eerlijk gezegd, het was leuk om op afstand de muziek op deze manier.

Tijdens het testen, vond ik dat de gesture recognition technologie ingebed in de armband verwachtingen niet altijd voldoen. De eerste manier om dit op te lossen is om te overwegen het opzetten van aangepaste kalibratie in plaats van steken met de standaardinstellingen Myo biedt. Om dit te doen, klikt u op de Myo-logo, kies uw armband en vervolgens worden geleid door een snelle re-sync proces om uw nieuw profiel te maken. Dit leek te helpen als Myo lijkt zich met meer succes af te stemmen op uw natuurlijke bewegingen, maar het is niet perfect.

Het ergste van de gadget is constant – en dan bedoel ik constant – lock-ups. Klik op, klik af zonder betekenis aan alleen door trillen je arm raakt irriterend in het extreme. Wilt u misschien een liedje op iTunes te schakelen, maar beseft dat je moet uitvoeren van de ‘turn over’ gebaar nog maar eens aan het systeem, dat een ander gebaar voegt naar het verband voordat u uw technologie kunt bedienen herstarten.

Hoewel dit kan voorkomen dat u per ongeluk een gebaar het uitvoeren en voltooien van een handeling bij vergissing, ik denk dat de mogelijkheid om deze start-stop-venster veranderen zou welkom zijn. Immers, als je moest dubbelklikken op een muis elke keer dat je wilde om het te gebruiken, dit zou je heel snel irriteren. Als Myo echt wil de traditionele manieren om tech controle te vervangen, dan moet dit worden beschouwd voor toekomstige updates.

Myo wordt geleverd met een standaard micro-USB-kabel voor het opladen en een USB Bluetooth-adapter voor het koppelen van het apparaat met uw computer. Ik was in staat om iTunes te bedienen vanaf ongeveer tien voet weg, waarvan ik denk dat is meer dan voldoende voor de beoogde doeleinden van de armband is. Myo wordt aangedreven door een ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij die duurde ongeveer een dag op een lading.

Zoals in de video hierboven, de armband houdt wel belofte als het gaat om hands-free controle van de presentatie dia’s. Als uw bewegingen zijn scherp genoeg is, kan dia’s worden bladerde snel, maar helaas is het gebaar detectie is niet genoeg om de draagbare over te nemen van een standaard click-and-point setup.

Als u een early adopter van nieuwe technologie bent, dan Myo is de investering waard puur voor de nieuwigheid factor. De gesture control is niet zo nauwkeurig als het zou moeten zijn en de armband is niet geschikt voor iedereen in termen van grootte – hoewel ik denk dat dit uiteindelijk zal worden herzien wanneer de brok ontwerp van de armband kan worden whittled down – maar eerlijk gezegd, het is leuk, het is nieuw en het is nieuw.

De Myo kost tijd om te controleren en meester, en wanneer het werkte, het werkte prachtig. Echter, er zijn knikken in het gebaar setup erkenning die verbetering behoeven voordat de Myo echt kan worden beschouwd als een waardevol alternatief voor het gebruik van een muis, toetsenbord of clicker om technologie te beheersen.

Myo heeft riemen van potentieel en de technologie is indrukwekkend in dit vroege stadium, hoewel er niet echt lijkt een duidelijk gedefinieerd doel van de band. Misschien als het team werkte dat aspect, kon ze zich richten op het maken van Myo specialiseren en zijn zeer goed voor de ene taak – in plaats van heel slecht in veel. Ik denk niet dat het is helemaal klaar voor de massamarkt, maar voortdurende updates en hopelijk zal een afgeslankte het ontwerp van de band meer comfortabel om te dragen en het verbeteren van de prestaties te maken.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

Ontwerp

Opstelling

Wat kan ik gebruiken voor Myo?

Connectiviteit, prestaties

Kon Myo nuttig zijn in het bedrijfsleven?

Moet ik Myo kopen?